Smørrebrød hos The Modern

En uprætentiøs luksus-oplevelse på Sankt Annæ Plads
Din Pris

135,-

Solgt 652
Dit tilbud slutter om 03:19:13:41

Traditionelle retter taget til nye moderne højder

Blandt de traditionelle bygninger ved Sankt Annæ Plads finder du The Modern. En restaurant, der i den grad gør sig fortjent til sin adresse i den prominente del af København, hvor naboerne tæller Amalienborg, ambassader, og smuk gammel arkitektur. The Modern inviterer dig ind i deres univers til en frokost med smørrebrød, der forener det traditionelle med det moderne. Glæd dig til at smage de velkendte retter løftet til helt nyt niveau. 

Erfaring fra Geranium, d'Angleterre & Nimb 
Hos The Modern gør de en dyd ud af at forene det klassiske og traditionelle, med det moderne og det uventede. Der serveres formelle smage, men på et meget jordnært niveau. Indehaveren Christian står selv i køkkenet, og bruger af sine erfaringer, fra bl.a. Geranium, d'Angleterres Marchal, Nimb Terrasse, så vel som hans families restaurant Nyhavn 17, til at skabe smagsoplevelser ud over det sædvanlige. 
The Modern er med andre ord simpel luksus. Det er stilrent og moderne. Det er gode råvarer og talentfuldt håndværk. Det er gode retter gjort til det bedste de kan være. 

En fejring af alt det bedste
Ved et blik på menukortet hos The Modern ser du lynhurtigt de europæiske inspirationer. Smagene fra Italien, Spanien og Frankrig er blevet sammensat med de danske i en smuk forening. The Modern formår at skabe klassiske retter som overrasker. Netop som man tror oplevelsen er ved at blive forudsigelig tager den en vidunderlig drejning. 
Derfor rækker snapse-udvalget hos The Modern naturligvis udover de velkendte. De har et bredt udvalg af spændende smage som bl.a. figen, valnød, havtorn, dild og agurk. Du kan derfor være sikker på, at The Modern overrasker på dejligste vis.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 2 stk. valgfri smørrebrød fra menukortet
loading map...
The Modern
SANKT ANNÆ PLADS 19C, 1250 København K