4-retters hos Norrlyst

Saml dine tætteste til bæredygtig gastronomi fra Michelin-kok
Din Pris

269,-

Udsolgt - 740 solgt

Rygterne lyder, at deres tatar er en af de bedste i KBH

I det inderste KBH ligger der en moderne, gastronomisk perle. Navnet er Restaurant Norrlyst, og her serveres der ambitiøs mad med fokus på friskhed, økologi – og masser af velsmag.

Norrlyst har tidligere kørt med en 3-retters menu, men har taget spiseoplevelsen et skridt videre og tilbyder nu 4 eksklusive retter. Og du kan godt begynde at glæde dig. Nyd den med dine tætte venner, familie eller kollegaer - evt. i højtiden, som en anderledes og moderne julefrokost. 

Michelin-kokkens landkøkken
Over gryderne står køkkenchef Emil Eshardt-Nielsen, der har Michelin-erfaring fra bl.a. Søllerød Kro, Kadeau og AOC. Men det betyder ikke, at din mad er opstyltet eller for fin på den. Tværtimod. Norrlyst laver uformel gourmet med fokus på økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Kokkene samler selv vilde urter, og deres råvarer kommer fra nogle af Danmarks bedste leverandører. Så kan du spise et hyggeligt gourmetmåltid- med god samvittighed. 

En anderledes julefrokost
Højsæsonen bliver i år anderledes, end hvad den plejer. Men selvom de store fester (sandsynligvis) er aflyst, betyder det ikke, at du og dine nærmeste skal snydes for en hyggelig aften ude i højtiden. I menuen hos Norrlyst ses mange af de klassiske ingredienser, som du normalt ser på et traditionelt julefrokostbord - taget til nye, moderne højder. Hvad med fx at udskifte risalamanden med mælkeis med sommerens syltede kirsebær?

Vil du læse mere om Norrlysts dogmeløse, lækre køkken? 
Se med i artiklen Når råvarerne taler for sig selv - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 4-retters menu hos Restaurant Norrlyst
loading map...
Norrlyst
Kompagnistræde 8, 1208 København K