3 el. 5 retter på Cap Horn

Danmarks første økologiske restaurant byder indenfor!
Din Pris

199,-

Solgt 250
Dit tilbud slutter om 06:19:15:43

Her er altid gang i pejsen og de bedste råvarer på tallerkenen

Cap Horn ligger i en smuk, gammel bygning, der har eksisteret siden 1600-tallet, hvor det var tilholdssted for tørstige søfolk og letlevende damer. I begyndelsen af 1990’erne omdannes stedet til jazz- og spisested med fokus på kvalitet, økologi og omtanke for klimaet. Det værdisæt er beholdt lige siden, hvor der i dag serveres klassiske retter med et nordisk tvist. 

Nyd en 3- eller 5-retters menu med din yndlings-person eller dine tætteste. Her er hvad, du kan glæde dig til: 

3-retters menu

Hvidvinsdampede blåmuslinger vendt i timian, forårsløg, gulerødder, hvidløg, fløde og friskhakket persille
*
Rødspætte serveret med kartofler, citron, smørsauce og dild
ELLER
Ribeye serveret med bagt hjertesalat med vinaigrette, spinat og kantareller.
Serveres med pommes frites og sauce bearnaise
*
Lun æblekage med bær og is

5-retters julemenu:

Kroketter med bacon, mozzarella, rød cheddar og timian.
Serveres med citronmayonnaise
*
Jordskokkesuppe med trøffel
*
Confiteret andelår med kantareller serveres med ristede kartofler og grønkål samt rødvinssauce tilsmagt appelsin.
*
Ost
*
Ris á la mande

Danmarks første økologiske restaurant
Det var hele Danmarks kogekone Camilla Plum, der i begyndelsen af 1990'erne bragte de gode økologiske råvarer til Cap Horn. Med et økologisk marked og live jazz i kælderen og restaurant i stuen, fik stedet etableret det værdisæt, som Cap Horn også drives ud fra i dag. 

Økologi, sæson og kvalitet er alt afgørende for Cap Horns DNA, og de har i dag det økologiske spisemærke i sølv. Det betyder at restauranten er 60-90 % økologisk.

Jazz og ild i pejsen
Jazz er der også stadig på Cap Horn - nogle gange live - og altid over højtaleren, hvor nøje udvalgte spillelister sætter stemningen sammen med den knitrende pejs. Her føles hjemligt og hyggeligt - et sted, hvor der er plads til alle.

Indretningen præges af varme farver på væggene, møbler fra forskellige årtier og maden serveres på genbrugs-tallerkener. De går op i bæredygtighed og forsøger at gøre noget godt, der rækker ud over selve restauranten. 

Ikke klassisk Nyhavn'sk
Den særlige historie, økologien og det bæredygtige er med til at skille Cap Horn ud fra Nyhavns andre spisesteder. Og betjeningen. Den gør de særligt meget ud af på Cap Horn, og fremhæves ofte af stedets stamgæster. 

Glæd dig til en skøn madoplevelse i historiske omgivelser. Husk, at du i disse corona-tider har muligheden for at nyde København og Nyhavn uden mængden af turister på gaden. 

Psst! Cap Horn er en del af Tholstrup, en familieejet virksomhed grundlagt i 1972, der bl.a. også tæller Zeleste, Peder Oxe, Bøf & Ost og Kompasset. Fælles for Tholstrups restauranter er en passion for kvalitet, en kærlighed til årstidens råvarer og en dyb respekt for værdien i at nyde et måltid med andre mennesker.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 3-retters menu (199,-)
    (kan indløses fra 4/10)
  • 5-retters julemenu (275,-)
    (kan indløses fra 15/11)

Skal der noget godt i glasset?

  • Tilkøb: Vinmenu til 3-retters menu (3 glas) (159,-)
  • Tilkøb: Vinmenu til 5-retters julemenu (4 glas vin + kaffe) (199,-)

Tilkøb er kun muligt, hvis du har købt en matchende menu.

loading map...
Cap Horn
Nyhavn 21, 1051 København K