11 anretninger på Midori

Japansk gourmet ud over det sædvanlige - evt. med Sake-menu
Din Pris

229,-

Udsolgt - 402 solgt

Nyd en unik aften i Grønnegade: En ren sanseoplevelse

I et af de gamle københavnske byhuse i historiske Grønnegade ligger Midori - Izakaya & Greenery - et to etagers spisehus med traditionel izakaya-mad.

Her kan du glemme alt om snaskede wok- og risretter, du måske kender fra din lokale take away-pusher. Tænk i stedet topmoderne storby på en simpel og delikat facon. Perfekt til en date-aften med en, du har kær eller med vennerne.

Izakaya - uformel delemad 
Ligesom de har tapas i Spanien og cicchetti i Italien, så har de izakaya i Japan: Små umami-fyldte retter, der deles ved bordet, og som ofte skylles ned med en (eller flere) øl og sake. De serveres ofte et uformelt sted, hvor folk mødes og nyder maden sammen - en slags japansk gastropub.

Det er den tanke, der er overført hos Midori i Grønnegade, hvor du i godt selskab kan nyde små autentiske japanske og koreanske retter, der kommer dumpende ind på bordet i et fint tempo.

Få hele oplevelsen, og skyl ned med sake
Som traditionen foreskriver har de hos Midori et stort udvalg af forskellige øl og sake, og det giver dig mulighed for at tilføje din mad en ekstra autentisk dimension. Midori har endda ansat en dygtig og uddannet Sake-sommelier. En sjældenhed, der sikrer dig en helt unik sakeoplevelse. 

Sake har en alkoholstyrke ligesom vin (mellem 10-14%). Det er dog ikke lavet på druer, men på ris. Som med vin er sake en mangfoldig drik, der kommer i et utal er versioner. 

Prøv en sake tasting-menu, og nyd 4 glas, der udvælges på baggrund af din mad og dine smagsløg. Du introduceres til hvert enkelt glas, så du får det optimale ud af oplevelsen. I denne tasting vil du blive præsenteret for sake-typer som tokubetsu, iwafune, kimoto og daigingjojumaigensh. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:  

  • 11 anretninger på Midori
  • Tilkøb: Sake tasting-menu (særpris: 229 kr.)
    Der vil blive sammensat en sake tasting-menu med 4 forskellige glas

Tilkøb er kun muligt, hvis du har købt izakaya-menuen.

loading map...
Midori
Grønnegade 28, 1107 København K