SimpleRAW på Gråbrødretorv

Frit valg på alle de plantebaserede lækkerier!
Førpris

150,-

Din Pris

75,-

Du sparer 75 kr.
Udsolgt - 656 solgt

simpleRAW tager plantebaseret mad til et nyt niveau

simpleRAW serverer plantebaserede lækkerier for alle i deres fine restaurant på Gråbrødretorv. Her får du udelukkende mad, som er helt fri for tilsætningsstoffer, gluten, sukker og laktose, men på ingen måde er hverken kedeligt eller mangelfuldt. Tværtimod.

Uhøjtideligt, velsmagende og sundt
Menuen hos simpleRAW er tilpasset alle. Det vil sige, at du både finder danske klassiske, syndige favoritter og årstidsbestemte retter på menukortet. F.eks. kan du få en burger med mungbønne- og quinoabøf eller en rabarberkompot med crumble og vegansk vaniljeis. 

"Vi vil gerne give alle lysten til at prøve det plantebaserede køkken - uanset, om man er veganer eller ej. Konceptet kommer nemlig af et sundheds- og bæredygtighedsperspektiv - og på den måde bidrager vi alle til bedre verden."
- Christa Kabel, restaurantchef.

Plantebaseret mad på den "spiselige" måde
Hos simpleRAW skabes maden af medarbejdere med stor viden og passion inden for det plantebaserede køkken. Et af målene er, at gøre det plantebaserede køkken så "spiseligt" som muligt - også for dem, der ikke spiser vegansk til daglig. Derfor afstemmes menuen og råvarerne også efter årstider og højtider - med udgangspunkt i mad, som alle forstår.

Det Økologiske Spisemærke i sølv - og fokus på det lokale
simpleRAW har det Økologiske Spisemærke i sølv hvilket vil sige, at op imod 90% af råvarerne er økologiske. Desuden hentes mange af råvarerne fra danske og ikke mindst lokale producenter for at mindske restaurantens klimaaftryk - og ikke mindst at kunne servere ærlige og velsmagende retter tilberedt med de bedste råvarer i sæson.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • Et værdibevis på 150 kr. til simpleRAW


Psst!
Du kan bruge dit værdibevis til take-away, eller nyde maden i restauranten.

loading map...
SimpleRaw
Gråbrødretorv 9, 1154 København K