Strandmøllekroens skaldyrsbord

NY menu til samme gode pris: fisk og skaldyr og kød og dessert og ost og ...
Din Pris

245,-

Solgt 165
Dit tilbud slutter om 00:11:21:25

Derfor er Strandmøllekroen værd at køre efter

Strandmøllekroen ligger i strandkanten i Klampenborgs Springforbi for enden af Kærlighedsstien lige i udkanten af Dyrehaven. Du finder nok ikke et mere romantisk sted at tilbringe en hyggelig aften. Du får ikke bare en middag, men udsigt over Øresund, bølgeskvulp og synet af grønne blade. Saml appetit og nyd tosomhed med en slentretur i vandkanten eller ved at kigge efter kronhjorte i Dyrehaven.  

Ny menu! Kroen har lavet en ny og opgraderet menu med flere eksklusive retter. Prisen er dog den samme. Se hele menuen under "Information"

Unik bygning - meget mere end mursten
Strandmøllekroen har eksisteret siden 1811, og stedet byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år. 

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer. 

Alt det bedste (og friske) fra havet - og lidt til
Med en placering et stenkast fra Øresund er havet næsten allerede på din tallerken på Strandmøllekroen. Derfor er det også oplagt at invitere de lækreste råvarer fra de nordiske farvande ind i køkkenet. Hver fredag diskes der op med en overdådig fiske- og skaldyrs ta' selv-bord. Den byder på at hav af frisk fisk og skaldyr, som du kan nyde, mens du kigger ud over det store blå. 

Men menuen byder også på meget andet - der er altid kød og mange smagfulde sommersalater. Og så kan du slutte dit måltid af med at dykke ned i det prangende dessert- og ostebord. 


Aftenen byder altid på mindst 2 danske oste og 2 af kokkens yndlingsdesserter. 

Minutiøst kokkearbejde
Selvom der serveres mange forskellige retter på ta' selv-bordene betyder det ikke, at der ikke er kælet for detaljerne. Selvom fisk- og skaldyrsbordet byder på et overflødigshorn af lækkerier, lever kvaliteten af maden op til restaurantens altid høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende aften i møde.  

Gør middagen til en udflugt:

Guide til området omkring Strandmøllekroen - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • Et overdådigt fiske- og skaldyrs ta' selv-bord på Strandmøllekroen (inkl. kaffe/te samt dessert og ost)


Psst! 
Hos Strandmøllekroen er alle fisk og skaldyr fra nordiske farvande - og du er sikker på, de er friske! Menuen er helt ny - og endnu mere eksklusiv!

Opgradér med bobler: Du kan tilkøbe bobler ad libitum for kun 195,- pr. person (bestilles og betales direkte til Strandmøllekroen)

loading map...
Strandmøllekroen Aps
Strandvejen 808 2930 Klampenborg