Frokostbord på Strandmøllekroen

6 anretninger eller tag selv-bord med udsigt over Øresund
Din Pris Fra

150,-

Udsolgt - 507 solgt

Gør frokosten til en udflugt - hverdag eller weekend

I strandkanten i Klampenborg for enden af Kærlighedsstien ligger Strandmøllekroen. Et besøg her er så meget mere end en fantastisk frokost; det er også udsigt over Øresund, bølgeskvulp og synet af Dyrehavens trætoppe. Saml appetit med en slentretur blandt kronhjorte eller i vandkanten. 


Unik bygning - meget mere end mursten
Strandmøllekroen har eksisteret siden 1811, og stedet byder på en stemning, du ikke finder i moderne byggeri. Høje træpaneler og bjælkelofter vækker minder om en anden tid. Det giver den historiske bygning sjæl, at mennesker har mødtes her i over 200 år. 

Det gamle udtryk brydes af moderne og komfortable indretningsprincipper - med respekt for stedets særegne historie og ældre æstetiske udtryk. Lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer. 

Her går det fransk-nordiske køkken går op i højere enhed
I de unikke rammer skal du smage en fransk-nordisk symbiose: Det franske køkkens grundprincipper kombineret med nordiske råvarer. På stedets selvdesignede keramik anrettes gastronomiske kunstværker pyntet med urter, kokkene samler på stranden og i skoven eller selv dyrker. Glæd dig derfor til bl.a. sprøde fiskefileter med årstidens remoulade, hønsesalat med syltede bøgehatte og rørt tatar med syltede rødløg og hasselnødder. 

Minutiøst kokkearbejde
Buffet behøver bestemt ikke betyde, at der ikke er kælet for detaljerne. Selvom frokostbordet byder på et overflødigshorn af lækkerier, lever kvaliteten af maden op til restaurantens altid høje standarder. Der er tænkt over alle detaljer, og de nordiske tilsmagninger sikrer, at du går en skøn og velsmagende eftermiddag i møde.  

Gør middagen til en udflugt:

Guide til området omkring Strandmøllekroen - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem: 

  • 6 frokostanretninger på Strandmøllekroen - hverdage (150 kr.)

  • Strandmøllekroens store frokostbord - weekender (199 kr.)

Psst! Læs mere om dine retter under 'Information'.

loading map...
Strandmøllekroen Aps
Strandvejen 808 2930 Klampenborg