NYHED: Atrium: 3 retter + snacks

Prøv en Michelin-anbefalet restaurant i hjertet af Aarhus
Din Pris

248,-

Udsolgt - 319 solgt

Dogmeløs lækkerhed i à la carte-format

I hjertet af Aarhus ligger Hotel Royal. Mange kender det historiske hotel, men ikke alle ved, at der i dets inderste gemmer sig en vaskeægte gastronomisk perle. Navnet er Restaurant Atrium, og siden 2019 har de serveret smukke, dogmeløse landretter - i høj kvalitet og med et moderne twist.

Brasserie-mad fra det danske land
Det ville ikke være helt forkert at kalde Atrium et brasserie - men samtidig heller ikke helt korrekt. For selvom stemningen er hyggelig med ovenlyset, der vælter ind ad de smukke vinduer i loftet, og maden er god og smager godt, har den også et moderne twist. Derfor kan du også glæde dig til retter som ceviche på skærising med et kick af piment d’esplette, dansk gris eller en mousse på creme fraiche og sommerens friske rabarber og markens havre.

En Michelin-anbefaling
Hos Restaurant Atrium er du sikret en oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor gav den prestigefulde Michelin-guide dem i år også udmærkelsen 'The Plate' som er restauranter, der slet og ret serverer rigtig god mad. 

Læn jer tilbage, og nyd en aften med fokus på velsmag, service, hygge - og ikke mindst lokale, økologiske råvarer i sæson. Dét er dansk sommer i hjertet af Aarhus. 

Vil du læse mere om Atriums egenrådige gastro-landkøkken? 

Så læs med i artiklen Atrium - Michelin-lillesøsteren der vil gå sin egen vej - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får: 

  • 3 retter + snacks på Restaurant Atrium (248,-)
  • Tilkøb: Vinmenu med 3 glas vin (199,-)

Det er kun muligt at tilkøbe vinmenu, hvis du også har købt den 3-retters menu. 

loading map...
Restaurant Atrium
Store Torv 4, 8000 Aarhus C