10 serveringer på Malt

Unikke rammer og gourmetmad gør din aften uforglemmelig
Din Pris

300,-

Udsolgt - 116 solgt

Vil du opleve det helt særlige, Malt har at byde på?

Malt byder på mere end gourmetmad. Malts lokation er nemlig så unik, at man tror, det er løgn. De smukke historiske lokaler i det gamle Ceres-bryggeri er i sig selv et besøg værd. Fra 1856 til 2008 blev der brygget øl i lokalerne. Det gør der ikke mere. Men det rå murværk og rustikke lofter rummer både historie og charme og skaber en næsten magisk atmosfære.

Høje standarder i køkkenet
Ejeren af Malt sørger for en høj standard i køkkenet, så du får 10 serveringer, du vil tænke tilbage på. Han har en fortid på den parisiske restaurant Relais Louis XIII og på den kendte fiskerestaurant Pakhuset i Skagen. Niveauet er derfor højt, men maden er for alle og ikke for high end og avanceret til at falde i din smag. Køkkenet er åbent, og I deles om maden ved bordet, hvilket skaber en uformel stemning.

 

Leger med den internationale elite af brygmestre
I stedets ånd går Malt meget op i at servere gode øl og matche dem til din mad, som man gør med vin. De serverer blandt andet øl fra mikrobryggeriet Kissmeyer. Anders Kissmeyer er af kolleger og ølanmeldere beskrevet som en af de vigtigste personer i dansk øl-historie, og han er kåret som verdens bedste ølbrygger af Sammenslutningen af Danske Brygmestre. De har også ansat en brygmester, der sammen med kokke og ølsommeliers sørger for, at din mad og øl bliver parret korrekt.

Læs mere om Malt i artiklen: 

Malt Restaurant og Lounge byder på mere end bare god mad - LÆS DEN HER


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 600 værdibeviser til salg

Du får:

  • 10 serveringer

Dine serveringer vil være fordelt på både kolde og varme små retter og to desserter, hvoraf den ene kan være ost. Menuen varierer fra dag til dag. 

loading map...
MALT v/ Turbinehallen ApS
Ceresbyen 64-68, 8000 Århus