5 retter og bobler på Michelin-anbefalede Mes

Mes får ros af både White Guide og Berlingske
Din Pris

325,-

Udsolgt - 641 solgt

Michelin-kok fastholder niveauet fra toprestauranter

Restaurant Mes blev nomineret til “Årets Smag for Skillingen” af White Guide Danmark, er Michelin-anbefalet og fik intet mindre end 5 stjerner i Berlingske, der også kvitterede med de rosende ord:

"Mads Ryes mad har både elegance og personlighed, og med super betjening og et vinkort af højeste kvalitet", skriver Berlingske her. Du er derfor sikker på at få en gastronomisk oplevelse af høj standard. 

Fortid på toprestauranterne Noma og Geranium 
Ejeren af Mes er den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson, der har en baggrund i køkkenet på Danmarks gastronomiske stoltheder - Noma og Geranium. På Mes viderefører han både det nynordiske manifest, det tårnhøje niveau udi i både håndværk og service og den ekstraordinære oplevelse - du bliver ikke bare mæt, dine sanser bliver udfordret og beriget. 

Prisniveauet fra de to toprestauranter har Mads Rye Magnusson dog ikke videreført. En middag på hans restauranter skal ikke vælte dit budget. Mads' allervigtigste lærersætning er 'value for money' - "du skal have noget for dine penge uanset, om du bruger 50, 500 eller 5000 kr."

Intelligent forarbejdning giver billig gourmet
Opskriften på at ramme niveauet, men ikke prisen på de kendte toprestauranter er i følge Mads Rye Magnusson og hans kone, der er medejer, at vælge de rette råvarer og bruge dem på andre måder og med særlige teknikker. På den måde kan for eksempel danske gulerødder, porrer og kål bliver til 'fine dining'. På Mes ligger der derfor en ufattelig intelligent forarbejdning bag samtlige serveringer. Alle råvarer er sæsonbestemte og lokale - og så er der så godt som intet, der ryger i skraldespanden. 

Nyd en helt særlig aften i restauranten der helt bogstavelig talt inviterer naturen indenfor med en grøn mosbeklædt væg. 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • 5 retter inklusiv et glas biodynamiske bobler

Tilkøb: Vinmenu med 4 glas vin til de 4 første retter 275 kr. (normalpris 350 kr.)

Tilkøb er kun muligt, hvis du har købt 5 retter inklusiv et glas biodynamiske bobler.

loading map...
Restaurant Mes
Jarmers Plads 1 1551 København V