Stor sushi-menu til 2

Karma Sushi er en klasse for sig - vælg to go eller to stay
Din Pris Fra

349,-

Udsolgt - 950 solgt

Sådan har du aldrig smagt sushi før

Karma Sushi har siden deres start i 2007 lagt en strategi for, hvordan de vil skille sig ud ved at servere high-end sushi. Det gør, at de som kæde rager op i det flade landskab af danske sushirestauranter. I takt med, at sushi er blevet mainstream, er mængden af den rå fisk, der ligner hinanden til forveksling, nemlig tiltaget - men på Karma Sushi får du en smagsoplevelse, selv hvis du har tygget dig gennem rullevis af almindelig sushi.

Et sandt (og dansk) skattekammer af råvarer
På råvarefronten træder Karma Sushi et skridt væk fra, hvad selv store sushisteder serverer. I stedet for at importere fisk og skaldyr langvejs fra, bruger de jomfruhummere fra Læsø og torsk, kammuslinger og laks fra danske og nordiske farvande. Fiskene bevæger næsten gællerne, når de bliver fileteret i det åbne køkken. Ligeså med kammuslingerne, hvis skaller åbnes i et snuptag inden servering. Ekstraordinære smagsgivere som citrussoya, fermenteret gulerod, trøffelcreme og frisk tang gør sushien unik. Alt fra soya og chilimayo til syltet ingefær laves fra bunden. 

Overlegen tv-kok i køkkenet
Bag sushi-eventyret er ejer og kok Morten Hansson. Han er drevet af en passion for gode råvarer, smagssammensætninger og Japan, hvor han tager på inspirationsture. Det gør, at han ikke kan holde sig fra køkkenet, hvor han står for at udvikle alle retter. Mortens evner har bl.a. banet vejen for, at han har optrådt som tv-kok i Go' morgen Danmark.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Vælg mellem:

  • Take away: Douglas menu (349 kr.)
    1) Afhentning hos Karma Sushi i Kødbyen
    2) Afhentning hos Karma Sushi på Trianglen.
  • 3) To stay: Tuntatar + Douglas menu + petit fours (499 kr.) Du kan spise din middag hos Karma Sushi på Trianglen.
loading map...
Karma Sushi Aps
TRIANGLEN 4, 2100 København Ø
Karma Sushi Aps
Kødboderne 5, 1714 København V

Karma Sushi er særdeles velrenommeret: 

Gastromand beskriver sit besøg hos Karma Sushi som: "En rejse ind i Sushi-himlen (...) Jeg har spist på flere af landets toprestauranter på sushi, og det her er en af de bedste", set på Gastromand

"Et festfyrværkeri af smag" (...) Karakteren er i top", skrive anmelderen af Aarhus-afdelingen i Aarhus Update.