5 retter og 4 glas vin

Smag på anmelderrost gourmet med personlighed på Restaurant Meille
Din Pris

445,-

Udsolgt - 607 solgt

Tidligere Michelin-kok byder på "affordable luxury"

Restaurant Meille i Sankt Peders Stræde ejes af den tidligere Michelin-kok Mads Rye Magnusson. Med to andre anmelderroste restauranter i byen og en baggrund i køkkenet på bl.a. Noma, Geranium og Falsled Kro må han siges at kunne sit kram.

Som noget helt ekstraordinært får du nu mulighed for at besøge Restaurant Meille, der serverer nordisk gourmet med fokus på personlighed, fermentering og lokale råvarer.

Erfarne hænder i køkkenet
Bag gryder og pander står køkkenchef Andrew Clatworthy, som står for menukortets personlige islæt. Tilgangen er udfordrende og legende, hvilket bl.a. kommer til udtryk i de hjemme-fermenterede grøntsager. Andrew Clatworthys manifest er at servere sine personlige smagsfavoritter, som også sørger for at udfordre ham i køkkenet på daglig basis. Hans køkken er moderne, men komplet uaffekteret med smagsstærke retter kogt ind til et nordisk, personligt udtryk og følelsen af sand kærlighed på en tallerken uden så mange dikkedarer. Den gode smag er i fokus, og det er i særdeleshed vigtigt for køkkenchefen, at hver en gæst går fra borde en stor smagsoplevelse rigere.

Intet går til spilde, når smagen er i fokus
Men restauranten adskiller sig ikke kun på de prægtige smagsbomber, der lander på din tallerken. Hos Meille går man nemlig også ind for en ’zero waste’-politik, som slet og ret går ud på, at intet må gå til spilde – alt kan nemlig bruges, og hvis køkkenchefen kan udfordre sig selv og samtidig sikre smagsoplevelser ud over det sædvanlige, ja så er det ultimative mål nået.

Et besøg på Restaurant Meille vil altså garantere dig en gourmet-smagsoplevelse, som hverken går på kompromis med kvalitet, personlighed eller samvittighed.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 5 retter med 4 glas vin

Psst! De 5 retter og 4 glas vin varierer fra sæson til sæson.

loading map...
Restaurant Meille
Sankt Peders Stræde 24a