10 serveringer hos Rebel

Michelin-guiden har givet Rebel Bib Gourmand-prisen 5 gange
Din Pris

439,-

Udsolgt - 1023 solgt

Gør en almindelig hverdag unik med mad i særklasse

Nu har du muligheden for at nyde 10 delikate serveringer på en restaurant, anmelderne ELSKER! Rebel fik 5 hjerter i Politiken, 5 stjerner i Berlingske og har modtaget Michelin-guidens Bib Gourmand-pris fem gange - en udmærkelse, som kun er forundt 12 af Danmarks bedste restauranter. Du er derfor sikret en stor gourmetoplevelse på Rebel, der ligger i et charmerende gammelt byhus fra 1731 på Store Kongensgade. 

Rebel gør noget helt særligt 
Køkkenchefen Martin Hylleborg er uddannet på Michelin-restauranten Ensemble. Selvom Rebel kokkererer på Michelin-niveau, sætter de en ære i at kombinere de delikate og elegante serveringer 
med en afslappet og usnobbet bistrostemning. I sidder hyggelig tæt, og du bliver ikke påduttet lange forklaringer om druedistrikter, med mindre du er interesseret - du er nemlig kommet for at hygge dig og spise god mad.


Rebels køkkenchef Martin Hylleborg

Kokkene tager selv i skoven
Køkkenet er fransk inspireret, og t
atar, blæksprutte, svampe-ravioli og godt kød er nogle af spisekortets populære beboere. Årstiden har dog meget at skulle have sagt, når aftenens menu bliver sammensat. Kokkene tager nemlig ud og samler krydderurter, svampe og bær i skov og i krat. De jagter den gode smag på alle måder, de kan, og det vil du ligesom både anmeldere og Michelin-dommere smage fra første bid.
Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til: 

  • 10 serveringer hos restaurant Rebel.

Tilkøb

  • Vinmenu med 1 glas bobler, 5 glas vin og kaffe (særpris: 449 kr.)

Tilkøbet er kun muligt, hvis du har købt de 10 serveringer.

loading map...
Restaurant Rebel
Store Kongensgade 52 1264 København K