Vores historie

Velkommen til Downtown

Idéen bag Downtown udsprang i sin tid af en passion for bylivet og en vision om, at det ikke skulle koste en bondegård at nyde byens mange oplevelser. Den vision kunne danskerne hurtigt tilslutte sig, og i dag - og et årti senere - lander vores nyhedsbrev i 350.000 indbakker. Sidenhen har vi tilføjet et eksklusivt restaurant-univers og en hylde med lækre produkter, så vores medlemmer kan købe alt fra møbler og mode til lækkert take away og eksklusive restaurant-oplevelser  – alt sammen til hverdagspriser.

Håndplukkede tilbud

Siden vi gik i luften i 2010 har vi gået op i, hvad vi sælger. Vi besøger derfor frisøren, massøren og restauranten, og vores produkter kommer forbi kontoret, så vi kan se, røre og kvalitetssikre dem. Er du ikke glad, er vi nemlig heller ikke glade.

En del af Digital Media

Siden 2017 har Downtown været en del af Digital Media ApS, som udover Downtown består af rejsesitet Take Offer ApS. Tilsammen udgør vores to brands en af Danmarks største oplevelses- og tilbudsklubber. Vi samarbejder med Danmarks førende rejsebureauer, landets bedste restauranter, verdenskendte brands og små lokale forretninger for at give dig og alle vores medlemmer gode oplevelser til gode priser. Besøg vores søstersite Take Offer og find dit næste rejseeventyr - Klik her

Team Downtown