Eterna GLOW m. Mikrolifting Mesoterapi

En foryngende ansigtsbehandling, der skaber resultater
Førpris

995,-

Din Pris Fra

589,-

Du sparer 406 kr.
Udsolgt - 2 solgt

God mod alderstegn, akne, trist hud og mere!

Besøg den nye og hyggelige skønheds- og hudplejeklinik Clinique Eterna, der ligger centralt i Odense. De har specialiseret sig i at udføre hudforyngende og æstetiske behandlinger. Nu kan du nyde godt af deres Eterna GLOW ansigtsbehandling med Mikrolifting Mesoterapi. 

Mikrolifting Mesoterapi er en naturlig og effektiv hudforyngende behandling, hvor der kun anvendes naturlige og veganske produkter. Det er helt smertefrit, og der bruges ingen nåle. Derudover byder den forkælende ansigtsbehandling på rens, maske og serum.

Det kan godt være, at vejret bliver tristere og tristere, men din hud behøver ikke blive det.

Bag om Clinique Eterna
Clinique Eterna ejes af søskendeparret Sara Al-Khafaje og Abdullah Al-Khafaje. Eterna blev i første omgang stiftet af Sara, som er en passioneret skønheds- og hudpleje entusiast. Hurtigt kom lillebror Abdullah også på banen, og er nu medejer og bidrager på mange måder til den daglige drift af klinikken. Søskendeparret holder sig konstant ajourført med de nyeste, og mest effektive skønhedsbehandlinger. 

Man kan aldrig starte for tidligt med den rette hudpleje, og din hud vil takke dig for det om 10, 20, 30 år. Rynker og slap hud er en del af aldringsprocessen, men der er også meget vi selv kan gøre for at komme dem i forkøbet. Hvem vil ikke se yngre ud, end de rent faktisk er? 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Der er max. 1 værdibevis til salg pr. person.

Vælg mellem:

  • 1 x Eterna GLOW m. Mikrolifting Mesoterapi (589 kr.)
  • 3 x Eterna GLOW m. Mikrolifting Mesoterapi (1649 kr.)
  • 5 x Eterna GLOW m. Mikrolifting Mesoterapi (2495 kr.)

Behandlingen skræddersyes efter din huds tilstand, behov og type.

loading map...
Clinique Eterna
Åløkke Allé 5, 5000 Odense C