Diamantslibning

Vejen til jævn, yngre hud med masser af glød
Førpris

500,-

Din Pris

299,-

Du sparer 201 kr.
Udsolgt - 43 solgt

Forkæl ansigtet med en opstrammende behandling

Hvornår har du sidst gjort noget GODT for dig selv?

Besøg den helt nye og hyggelige skønheds- og hudplejeklinik Clinique Eterna, der ligger centralt i Odense. De har specialiseret sig i at udføre hudforyngende og æstetiske behandlinger.

Nu kan du få en effektiv Diamantslibning, som er en mild, dybderensende behandling, hvor det yderste livløse hudlag (døde hudceller) blidt fjernes, samtidig med at urenhederne føres ud af huden ved vakuum (sugeeffekt). 

Herudover mindsker diamantslibning nænsomt og effektivt de fine linjer/rynker, hjælper mod acne, pigmentforandringer og meget mere. 

Resultat: en mere jævn og glattere hud med masser af glød.

Behandlingen er yderst behagelig og indebærer ingen smerter på nogen måde.

Glæd dig til en hel forkælende time, hvor resultatet kan ses med det samme. Udover selve diamantslibningen forkæles du med rens, maske, massage med serum og afsluttende lækker creme.

Alle produkterne som anvendes under behandlingen er yderst effektive og er både veganske og økologiske.

Det kan godt være, at vejret bliver tristere og tristere, men din hud behøver ikke blive det. Vi ses hos Clinique Eterna!

Bag om Clinique Eterna
Clinique Eterna ejes af søskendeparret Sara Al-Khafaje og Abdullah Al-Khafaje. Eterna blev i første omgang stiftet af Sara, som er en passioneret skønheds- og hudpleje entusiast. Hurtigt kom lillebror Abdullah også på banen, og er nu medejer og bidrager på mange måder til den daglige drift af klinikken. Søskendeparret holder sig konstant ajourført med de nyeste, og mest effektive skønhedsbehandlinger. 

Man kan aldrig starte for tidligt med den rette hudpleje, og din hud vil takke dig for det om 10, 20, 30 år. Rynker og slap hud er en del af aldringsprocessen, men der er også meget vi selv kan gøre for at komme dem i forkøbet. Hvem vil ikke se yngre ud, end de rent faktisk er? 


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Glæd dig til:

  • Diamantslibning (60 min.)

Psst! Du er velkommen til at købe flere værdibeviser. 

loading map...
Clinique Eterna
Åløkke Allé 5, 5000 Odense C