Bliv en del af festen, når BAND ON THE RUN hylder Paul McCartney
Førpris

340,-

Din Pris

169,-

Du sparer 171 kr.
Udsolgt - 40 solgt

Musikalsk fest i Svendborg

Siden 1960'erne har Paul McCartney forkælet verdens ører med skarpe toner, en velspillet guitar og kæmpestore hits som Live And Let Die, Say Say Say og Let It Be. 

I 2017 fylder legenden 75 år, og med dagens deal kan du komme med til fejringen - for hvilken bedre måde at hylde en af rockhistoriens største ikoner end med et brag af en koncert!

 

Hyldestkoncerten BAND ON THE RUN er både en musikalsk og en visuel fortælling om Paul McCartney. Glæd dig til et festfyrværkeri af store hits, når talentfulde musikere fremfører 30 forskellige hits fra Paul McCartneys soloperiode og hans tid i The Beatles.

 

Talenter i topklasse
BAND ON THE RUN er produceret af det samme team bag successen FRA WATERLOO TIL DÜVEMÅLA - EN HYLDEST TIL ABBA. På scenen står otte skarpe sangere og musikere, bl.a. Christian Berg, der er kendt fra hovedroller i Det Ny Teaters mange musicals.

Du har altså en forrygende aften med sød musik i vente. Du er naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser, så du kan invitere din bedre halvdel eller veninde med - eller tag din gamle mor med på en musikalsk rejse tilbage til de glade 60'ere; I kommer til at nyde det begge to.

 

Rigtig god fornøjelse!

 


Betingelser  

Se mere
Max. 40 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person

Med et værdibevis får du:

  • 1 billet til BAND ON THE RUN på Svendborg Teater fredag den 24. marts 2017 klokken 19.30
loading map...
MusicalDanmark
Svendborg Teater Teatergade 2 5700 Svendborg