Sæt dig godt til rette i frisørstolen hos Illusion Hair Design
Førpris

350,-

Din Pris

209,-

Du sparer 141 kr.
Udsolgt - 24 solgt

Få lækre lokker

Bliv klar til den store festsæson, der står for døren! Du skal jo både være fin til julefrokosten, juleaften og nytårsmiddagen, og dagens deal hjælper dig godt på vej. 

 

Efter et besøg hos Illusion Hair Design, kan du være helt sikker på at blive glad og tilfreds. Frisørerne Sanne og Frederik er klar med saksen, så du skal blot bestille tid og sætte dig godt til rette i frisørstolen. 

 

Perfekt resultat
Hos Illusion Hair Design er det vigtigste, at du går derfra med et resultat, som du kan være glad for. Derfor er det for dem lige meget, om du skal have en genopfriskning af den frisure du kender og elsker, eller du vil kaste dig ud i noget helt nyt og spændende. Personalet står klar til at hjælpe og rådgive dig til det perfekte resultat, så du kan roligt sætte dig i frisørstolen og slappe helt af i deres kyndige hænder.

 

Ny ejer
Illusion Hair Design på Skibhusvej er netop blevet overtaget af ny ejer - nemlig samme ejer som Illusion Hair Design i Nørregade, og hele teamet glæder sig til at byde dig velkommen i deres nye salon.

 

God fornøjelse!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 100 værdibevis(er) til salg
Max. 1 værdibevis(er) pr. person

Med et værdibevis får du:

  • Vask
  • Klip
  • Føn og styling
loading map...
Illusion Hair Design
Skibhusvej 1, stuen 5000 Odense C