Prøv en healingsmassage og opnå indre ro og balance
Førpris

700,-

Din Pris

349,-

Du sparer 351 kr.
Udsolgt - 5 solgt

Slip dine spændinger

Spændinger kan både være fysiske og psykiske. De kan manifestere sig i knuder og ømme muskler, men også i bekymringer og angst. Med en healingsmassage får du ryddet op i dem alle, så du kan genfinde den indre ro og troen på dig selv.

 

Forandring starter her
Bjarne Dam Larsen startede klinikken Change Your Life i Odense for at hjælpe andre mennesker med at finde glæden og lyset i livet. Gennem årene har han taget flere uddannelser inden for healing og hypnose, hvilket har gjort ham i stand til at hjælpe og guide flere. Nu kan du blive den næste.

 

Hvordan det virker
Med 75 minutters healingsmassage vil du opleve en ro og et flow i krop og sjæl, som effekt af at følelser og krop kommer i kontakt med hinanden. Behandlingsformen er ideel til at få løsnet op og komme i kontakt med fortrængte følelser, da disse kan sætte sig i kroppen i form af spændinger og blokeringer. Gennem blid massage og omsorgsfuld berøring kan Bjarne hjælpe med at give slip og komme i en tilstand af harmoni og afspændthed i både krop og sind.

På den måde kan tavlen viskes ren og du kan starte forfra med en lethed og en sikkerhed, som du måske har manglet før.

 

Tryghed og tillid
Bjarnes evner og rolige og åbne væsen har gjort ham til mange menneskers foretrukne hjælp, når det kommer til problemer som disse. Du kan derfor trygt slappe af, når de 75 minutter med fokus på dig indledes i den lille klinik, hvor tryghed og tillid netop er en stor del af Bjarnes arbejde.


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 2 værdibevis(er) pr. person

Du får:

  • 75 minutters healingsmassage
loading map...
bjarnedamlarsen.dk lukker
Kochsgade 31, bygning A 5000 Odense C