Hold styr på hvor varmen forsvinder hen
Førpris

2.495,-

Din Pris

795,-

Du sparer 1.700 kr.
Udsolgt - 1 solgt

Spar på varmeregningen

Oplever du træk eller at der er fodkoldt i dit hjem og er din varmeregning større end den burde være? Ved hjælp af en termografi kan du hurtigt se, hvor du med fordel kan sætte ind. Værdibeviset gælder oven i købet for hele Fyn!

 

Flere og flere husejere benytter sig af en termografør, og typisk er det en god investering, fordi man på baggrund af en termografi kan sætte målrettet ind med isoleringen af huset.

 

Hvad er termografi
Termofotografering er en varmeteknisk kortlægning af bygningers overfladetemperaturer, dvs. temperaturer på vægge, lofter m.m. Kortlægningen viser temperaturforskelle, dermed kan man se, hvor der slipper varme ud eller kulde ind. På den måde viser en termografi, manglende eller mangelfuld isolering og kuldebroer.

 

Resultater og forhold
Energiforbedringer på baggrund af en termografisk undersøgelse kan sænke varmeregningen op mod 30-50% Det bedste termograferingsresultat opnår man, når temperaturforskellene mellem ude og inde er på mindst 10-15 grader - derfor er vintermånederne den bedste tid på året at få termograferet sit hus.

 

Breinholm Isolering
Breinholm Isolering er en fynsk isoleringsvirksomhed med mange års erfaring. Alle isolatører er uddannede og certificerede. Isolatøren tager højde for alle de enkelte elementer for at finde frem til den bedste isoleringsløsning. De isoleringsmaterialer der anvendes, er nøje udvalgt ud fra bedste isoleringsevne i forhold til prisen, byggetekniske -og miljømæssige kriterier.

 

Isoleringsarbejdet udføres hurtigt og effektivt ved hjælp af moderne udstyr og uden gener for dig og din bolig. Til gengæld kan du opnå en billigere varmeregning, bedre indeklima og ikke mindst en øget værdi af din ejendom.

 

Så klæd dit hus godt på til den kommende og fremtidige vintre med denne kampagne!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Du får:

  • En termografisk gennemgang af boligen (facade, gavl og loft - indvendigt og udvendigt), udført af professionelle og certificerede isolatører.
  • Termografirapport inkl. billeder, der viser, hvor der bør sættes ind.
  • Et uforpligtende tilbud på løsninger til efterisolering, inkl. vejledning omkring besparelser, finansieringsgrad og øget salgsværdi af din ejendom.
loading map...
Breinholm Gruppen
Brylle Industrivej 4 5690 Tommerup DK