Prøv en unik og velgørende 3-i-1 massage
Førpris

600,-

Din Pris

298,-

Du sparer 302 kr.
Udsolgt - 18 solgt

3-i-1 massageoplevelse

Vi i Vesten har lært mangt og meget af Østens visdom. Herfra stammer masser af unikke kulturer, som hver især har deres udtryk og filosofi. Nu kan du dyrke din krops velvære med en behandling, der styrker både krop og sind efter ældgamle og effektive forskrifter.

 

Eksklusive 3-i-1-løsninger
KlinikBodywork giver dig muligheden for at afprøve nogle ganske særlige sammenblandinger af velgørende behandlinger. Det er en helt ny og spændende måde at opleve massage på.

Herunder kan du se mere om de enkelte behandlinger. 

Moravian Lao-Pau oil massage:
En unik, hawaiiansk massageform, der kombinerer klassisk massage med aromaterapi. Din krop vil nyde godt af velduftende og velgørende olier, samtidig med, at den forkæles med afslappende massage.

 

Meridian massage:
Denne harmoniske massageform er af japansk stil og af kinesisk oprindelse. Via varierende tryk, pres og massage af kroppens trykpunkter og Qi-kanaler øges og styrkes kroppens funktioner.

 

Reiki Balancing:
Reiki er universets livsenergi, der binder alting sammen. Ved at tappe ind i din personlige reiki, kan reiki balancing hjælpe dig med at opnå større ro og afklaring. Det er en behagelig behandling, som har til formål at gøre dig mere balanceret i både krop og sind.

 

Thai passive strecthing:
Her vil behandleren strække dig ud i forskellige hensigtsmæssige positioner, der styrker leddene, blodgennemstrømning og afslapper dig. Formålet er at gøre kroppen stærkere og mere smidig.

 

I gode hænder
Hos KlinikBodywork kan du prøve et hav af unikke, autentiske behandlingsformer fra hele verden.

Inden behandlingen skal du sammen med behandleren fastslå, hvilken af de 3 kombinationsmassager, der vil være bedst for dig. Det gøres bl.a. ved at snakke lidt om dit helbred samt dine behov og forventninger. Det er selvfølgelig ganske op til dig, hvilken én du vælger, og uanset hvad, så sørger den dygtige behandler for at skræddersy behandlingen, så den passer perfekt til dig.

 

Rigtig god fornøjelse!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 50 værdibevis(er) til salg
Max. 3 værdibevis(er) pr. person

Glæd dig til:

  • 80 minutters kombinationsmassage hos KlinikBodywork i Odense

Vælg mellem følgende kombinationer:

  • Moravian Loa-Pau oil massage + Thai passive stretching
  • Meridian massage + reiki balancing + Thai passive stretching
  • Moravian Loa-Pau oil massage + reiki balancing

Bemærk: Engelsktalende behandler

loading map...
Odense Massage Ivona
Østre Stationsvej 36 5000 Odense C (i solcentret)