Fristende fiskeanretning
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at vi spiser fisk 2 gange om ugen - og med dagens deal bliver det både nemt og lækkert!
Hos Meny Korup har de en flot fiskeafdeling, hvor frisk fisk i alle afskygninger hver dag langes over disken fra butikkens helt egen fiskemand.
Du kan frit vælge mellem 3 forskellige fiskeanretninger til 2 personer. Glæd dig til at sætte tænderne i den variant, der tiltaler dig mest - eller prøv alle 3 slags!
Fisken er anrettet i en foliebakke ovenpå de forskellige typer af smagfuldt tilbehør - klar til at komme direkte i ovnen. Vejledningen finder du på pakken. Det eneste, du skal gøre, er at bestille fiskebakken 2 dage før, så den er frisk og klar til afhentning, når du skal bruge den.
Dygtige madarbejdere
Hos Meny Korup arbejder super dygtige madarbejdere, der brænder for deres fag. Meny Korup går meget op i at benytte gode lokale råvarer, og der er altid et stort og friskt udvalg af både frugt, grønt, kød, fisk og delikatesser.
Velbekomme!
Vælg frit mellem 3 varianter:
- Laks på kartoffel/porrebund med nordisk marinade (800-1000 g)
- Torsk på kartoffel/porrebund med rosmarin/hvidløgmarinade (800-1000 g)
- Rødspættefiletter på kartoffel/hvidkålsbund med æble/karrymarinade (700-900 g)
Information
Hjemmeside:
Betingelser
- Bestil venligst din variant senest 2 dage før afhentning på 0511162.slg@meny.dk - så er fisken frisk og klar
- Afhentes i fiskeafdelingen
- Husk at oplyse, at du har et værdibevis fra Downtown.dk, når du bestiller
- Du må købe lige så mange værdibeviser, du ønsker
- Værdibeviset gælder 1 fiskeanretning til 2 personer og er ekskl. vin
- Downtown gør opmærksom på, at du kun har 14 dages fortrydelsesret på denne kampagne. Herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Du kan heller ikke få beløbet refunderet til din Downtown-konto
- OBS: Du kan først indløse dit værdibevis, dagen efter du har købt kampagnen på Downtown
Aftalepart
Beliggenhed
Vælg frit mellem 3 varianter:
- Laks på kartoffel/porrebund med nordisk marinade (800-1000 g)
- Torsk på kartoffel/porrebund med rosmarin/hvidløgmarinade (800-1000 g)
- Rødspættefiletter på kartoffel/hvidkålsbund med æble/karrymarinade (700-900 g)