Frokost for 2 med æggekage, øl eller vand og æblekage
Førpris

552,-

Din Pris

276,-

Du sparer 276 kr.
Udsolgt - 94 solgt

Fuldendt frokost for 2

Der er lagt op til en ægte frokosthyggestund for 2 på Klosterkroen - Den Muntre Munk midt i Odense! Her kan I nemlig nyde husets stolthed: Ovnbagt æggekage med stegt røget flæsk, let saltet flæsk og hjemmelavede flæskesvær af fynsk landgris, tomat, agurk, purløg, hjemmerørt sennep, kroens egen ketchup og groft klosterbrød.

 

I vælger selv om herlighederne skal skylles ned med øl eller vand, inden frokosten sluttes af med fynsk æblekage med makroner og letpisket flødeskum ledsaget af en god kop kaffe eller te.

 

Velkommen på Klosterkroen
Klosterkroen - Den Muntre Munk ligger centralt i Odense i hyggelige Lille Gråbrødrestræde. Så snart I træder ind ad døren, kan I mærke, at her gøres en dyd ud af stemningen, servicen og maden!

 

De gode, gamle danske retter kokkereres med hjertet og som vor bedstemor ville have gjort det - så et besøg på Klosterkroen er indbegrebet af nostalgisk hygge, der smager af en svunden tid.

 

Den herlige fynske frokost nydes bedst i muntert selskab. Det er derfor oplagt at købe et par ekstra værdibeviser og invitere et vennepar eller hele familien med på Klosterkroen.

 

Du kan se den fine madanmeldelse fra fyens.dk lige her.

 

Rigtig god fornøjelse og velbekomme!


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere
Max. 150 værdibevis(er) til salg
Max. 250 værdibevis(er) pr. person

Glæd jer til:

  • 2 x æggekage
  • 2 x 1/2 l øl, (Odense eller Classic Odense) eller sodavand
  • 2 x Fynsk æblekage
  • 2 x kaffe eller te
loading map...
Klosterkroen
Lille Gråbrødrestræde 2 5000 Odense C