Lej en kæreste i 24 timer, og nyd tosomheden
Førpris

600,-

Din Pris

299,-

Du sparer 301 kr.
Udsolgt - 122 solgt

Hav en mand i hjemmet i et helt døgn

Skribent: Wendy Beekhuis
Har du fået slidgigt i tommelfingeren af at swipe swipe swipe på Tinder og tage på den ene resultatløse date efter den anden? Spørgsmålene til din singlestatus hober sig op. Både til familiefester og i de sene nattetimer til fredagsbar på jobbet, hvor chefen helt akavet proklamerer, at ”det er da mæææærkeligt, at sådan en zød pige som dig er zingle”. Her taler jeg naturligvis ikke af erfaring… FML. 

Kæreste for en dag
Mange singler savner tosomheden i hverdagen, og det har lejenkæreste.dk luret. Det står dig helt frit for, om du vil bruge jeres 24 timer sammen på at ligge i ske på sofaen og stene Netflix, holde en rigtig ”date night” med middag og biftur, besøge dine forældre og lukke munden på dem én gang for alle eller få fikset de gør det selv-agtige ting i hjemmet, der længe har sejlet. 

Hvilken mandetype er din favorit?
Lejenkæreste.dk byder på noget for enhver smag. Her finder du mænd med alle tænkelige farver, former og looks, og Rune Andersen fra lejenkæreste.dk fortæller, at det især er deres store udvalg af mænd med fuldskæg, der hitter i øjeblikket. Selv er jeg mere til mandeudgaven med stubbe og halvlangt hår, og jeg har da allerede udset mig et par mulige emner i databasen...


Information  

Se mindre

Betingelser  

Se mere

Aftalepart  

Se mere

Når du indløser dit Downtown-værdibevis, kan du tilkøbe:

  • En buket blomster ved ankomst (50 kr.)
  • Aftensmad efter eget valg (150 kr.)
  • En times handymandarbejde (100 kr.)
  • Pligtbesøg hos dine forældre (300 kr.)

Pssst! Kærestekataloget hos lejenkæreste.dk byder på såvel sprøde 26-årige som modne mænd i 50’erne. Så der er noget for enhver mandesmag.