Plus artikel

Sushi-kendere landet over er ellevilde, og det vælter ind med anerkendelse og skulderklap. Sushi2500’s kompetente kokketeam sparer nemlig ikke på hverken kvalitet, fisk eller hjemmerørte smagskombinationer, og dét skinner tydeligt igennem, når de på erfaren vis jonglerer med californiske sushitraditioner og professionel nysgerrighed.


Få råd til mere luksus i hverdagen

Restauratørerne bag Sushi2500 har mere end 15 år på bagen, og det kan smages og mærkes ved første bid. Konceptet er helt enkelt. Her får du råd til luksus-sushi i et prisleje, der gør det muligt at kigge forbi på hverdagsbasis uden at gå på kompromis med friske råvarer og innovative smagsindspark.

Ingen hokus pokus – fisken er i fokus

Helten på din sushitallerken hos Sushi2500 er uanfægtet fisken. Uanset om det er laks, tun, krabbe eller reje, er det fisken, der løber med rampelyset – altid hånd i hånd med sprøde grøntsager og delikate dressinger. Stort set alle saucer og dressinger er nemlig hjemmerørte. Der er for eksempel rørt op for en ganske særlig chilimayo, som folk kommer langvejs fra for at smage. Et træk, der vidner om, at Sushi2500 vil dine smagsløg det bedste.

 

En helt ny verden af ingredienser

Menukortet bugner da også af finesser. Sushi-teamets kreative kokkekunst træder nemlig tydeligt frem i brugen af naturlige krydderier som trøffelolie, lotusrod, karse, frisk basilikum og danske jordbær. Råvarerne er selvfølgelig de bedste på markedet, og smagen er der ingen, der kan hamle op med. Som noget banebrydende kan alt på menukortet også bestilles med 40% blomkålsris lavet af finthakket, dansk blomkål. Det giver en ekstra sprød og sund sushi, som faktisk kan spare dig for op 30 % kalorier pr. rulle.

PSST! Sushi2500 har faktisk også specialiseret sig i at lave sushi til dig, der er veganer, vegetar eller har cøliaki.

Succesen spreder sig

Det er gået stærkt, siden den første Sushi2500 slog dørene op i 2006, og nu har det kvalitetsbevidste team ikke blot cementeret deres succes på den københavnske sushiscene med deres to butikker i Valby og restauranten på Frederiksberg. De har nu også indtaget Roskilde med hele to restauranter på Jernbanegade og den nyeste ved Trekroner, hvor du også kan hente din feinschmecker-sushi.

 

Artiklen er skrevet i Samarbejde med Sushi2500.


FOTO KREDIT: DENNIS LEHMANN