pendant_001.JPG
pendant_003.JPG
pendant_004.JPG
pendant_005.JPG
pendant_006.JPG
pendant_007.JPG
pendant_008.JPG
pendant_009.JPG
pendant_010.JPG

Stor tapastallerken med vin for 2 på Café Pendant

89,- / 178,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

50% på en stor, lækker tapastallerken for 2 personer med tilhørende rød- eller hvidvin på hyggelige Café Pendant i Indre By

Pendant uden sidestykke

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


I en sidegade til det hippe område omkring Pisserenden ligger den lille perle Pendant. Navnet kom ved et tilfælde, men efter et stykke tid fik det en dybere mening for stedets ejerne. Pendant skal nemlig forstås som en pendant til naturen. Derfor er caféens indretning og udsmykning i naturlige materialer, og en del af overskuddet ved selskaber går til velgørende formål for naturen.

Med dagens tilbud får I en overdådig tapastallerken for 2 personer. I kan vælge mellem en masse forskellige velsmagende og friske tapas-klassikere. Sæt for eksempel tænderne i dadler med bacon, grøntsagsruller med parmesan, asparges med serranoskinke eller lakseruller med rygeostcreme. I får naturligvis også et glas vin til maden - og er I mere til friskpresset juice, kan I vælge det i stedet.

Pendanten til naturen går også igen på menukortet. Det er nemlig stedets mål at følge årstiderne og bruge de råvarer, der er tilgængelige sæson for sæson. Det gælder både stedets salater, sandwichs og tapas.

Caféen vil gerne rumme det hele. Både det hyggelig og afslappende caféliv - men også de mere club'ede ting, og der er også plads til foredrag, studiemiljø og større selskaber. Der er fodboldbord, som 'det hører sig til', fri internet og projektor.

Få en god oplevelse hos Pendant med dagens tilbud - så drej af fra Strøget, gå på Teglgårdsstræde og nyd den store tapastallerken for 2 personer hos Pendant Café og Bar.

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.04.2011 til 01.09.2011.
Bordbestlling påkrævet i weekenden. Bestil bord på tlf.: 32 18 23 19


Information

Åbningstider:

Man-ons: 10-22

Tors-lør: 10-02

Søn: 10-22

Aftalepart

Pendant
CVR: ??

Adresse

Teglgårdsstræde 13
København K
  • Pendant
    Teglgårdstræde 13
    1452 København K
Vælg variation
Vælg variation