kropsrevolutionen_001.jpg
kropsrevolutionen_002.jpg
kropsrevolutionen_003.jpg
kropsrevolutionen_004.JPG
kropsrevolutionen_005.JPG
kropsrevolutionen_006.JPG
kropsrevolutionen_007.JPG
kropsrevolutionen_008.JPG

Slip af med skader og få ro i kroppen med 1 time BodyTalk

250,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få en unik oplevelse med 60 min. afslappende BodyTalk hos Kropsrevolutionen ved Lars Hasselbalch Nielsen, der er certificeret BodyTalk behandler

Fordi din krop trænger til at blive hørt

Skribent: 
Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen

BodyTalk anvender kroppens egen evne til at hele og helbrede sig selv, og behandlingen har gode resultater med at afhjælpe for eksempel sportsskader, stress, depression, kronisk træthed, hudproblemer m.v. Med BodyTalk reetableres kroppens naturlige kommunikationsveje, og skader og sygdom fjernes til fordel for sundhed og velvære.

Behandlingen foregår hos Kropsrevolutionen ved certificeret BodyTalk behandler Lars Hasselbalch Nielsen, som har arbejdet med behandlingsformen i over et år og har specialiseret sig i stress. Selve behandlingen foregår liggende og fuldt påklædt - og varer 60 minutter. BodyTalk er udviklet af Dr. John Veltheim i midt-halvfemserne og har i dag næsten 2.000 behandlere på verdensplan.

En BodyTalk behandling foregår ved, at Lars Hasselbalch Nielsen - gennem en neuromuskulær undersøgelse - identificerer de højest prioriterede områder i kroppen, som skal adresseres. Det kan være en fysisk kropsdel eller en følelsesmæssig påvirkning, der forårsager stress eller en virus, som påvirker immunforsvaret.

Når kroppen er blevet gjort opmærksom på de områder, som den behøver at omdirigere fokus til, skifter den til at være i en helings-tilstand. Dermed kan kroppen vende tilbage til en normal balance med et bedre helbred - både fysisk, mentalt og åndeligt.

Ved at kombinere kendte teknikker fra akupunktur, reiki og kinesiologi giver BodyTalk dig en helt ny følelse af velvære, ro og balance. BodyTalk minder ikke om nogen anden behandlingsform, du tidligere har prøvet. Og det kan kun anbefales, hvis din krop trænger til særlig opmærksomhed, og du har brug for et anderledes perspektiv til at komme videre.

Betingelser

  • Kan indløses fra 28.04.2011 til 28.10.2011.

Max. 250 værdibeviser til salg.

Bestil tid via tlf.: 3145 1551 eller via mail: info@kropsrevolutionen.dk.

Oplys ved tidsbestilling der er tale om en behandling købt gennem Downtown.dk.Information

Åbningstider:

Tirs-ons: 8-17

Udvalgte torsdage: 9-16

Aftalepart

Kropsrevolutionen
CVR: 32813275

Adresse

Nørregade 41, lokale 320
1165 KBH K
  • Kropsrevolutionen
    Nørregade 41

    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation