Anastacia1.jpg
Anastacia2.jpg

Sommerkoncert med Anastacia foran Rosenborg Slot

180,- / 365,-
  • 51% rabat
  • Slutter om

51% på billetter til en storslået sommerkoncert med Anastacia foran Rosenborg Slot den 18. juni kl. 20.00

Anastacia optræder live på plænen foran Rosenborg Slot

Skribent: Julie Vibe Michelsen


Gå sommeren i møde med et ordentligt brag af en koncert under den lune aftensol på livgardens ekcerserplads foran Rosenborg Slot . Du får helt sikkert lov til at synge med på megahits som "I'm Outta Love" og "I Can Feel You", men får også præsenteret helt nye dugfriske numre fra Anastacia, der, på trods af sin lille størrelse, stadig kan overdøve de tusindvis af mennesker, som står i kø for at genhøre den kraftfulde og sexede soulstemme.

Anastacia Lyn Newkirk blev født i Chicago i september 1968, men flyttede til New York som teenager sammen med sin mor, søster og bror.
I 1999 var hun med i MTVs talentshow, The Cut, og skrev kontrakt med Epic, som udgav hendes debutalbum "Not That Kind" året efter. Den første single "I`m Outta Love" gjorde hende kendt i hele Europa, Asien og Australien. I hendes næste album "Freak of Nature" oplevede man nye sider af Anastacia - både som sangskriver og solist: Hun var blevet mere moden og var ved at finde sin egen stil.

I januar 2003 fik Anastacia diagnosticeret brystkræft. Hun reagerede positivt på behandlingen og efter strålebehandling og operation blev hun helbredt.
Hendes 3. album fra 2004 med "Guitars and Instruments with Attitude" viser hendes behov for at kæmpe efter sygdomsforløbet.
Hun frygtede undervejs for sin stemme, men som sangene på "Heavy Rotation" viser, er hun tilbage med fornyet energi og en stemme med fuld kraft.

Det var i april 2008 hun påbegyndte albummet "Heavy Rotation, som har solgt mere end 17 millioner albums i  Europa og Australien alene.

Vi kan varmt anbefale, at man trækker i sommerkjole eller shorts og nyder en skøn koncert under åben sommerhimmel i Kongens Have.

Koncerten foregår på Livgardens ekcerserplads foran Rosenborg Slot med indgang gennem porten i Gothersgade.

God fornøjelse!

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.06.2011 til 16.09.2011.
Billetter indløses på dagen d.18. juni 2011 i billetkontoret ved indgangen gennem porten i Gothersgade 100


Information

Koncerten starter klokken 20.00

Aftalepart

Open Air
CVR: ??

Adresse

Bohlendachvej 14
1437 København K
  • Open Air
    Rosenborg Slot
    Øster Voldgade 4A
    1350 København K
Vælg variation
Vælg variation