Få 58% på et klippekort på 6 franske Kronenbourg-fadøl på Bankeråt: Kronenbourgs nye ølambassade

Bankeråt relancerer Kronenbourg i København

Skribent: Paw Grabowski

Foto: Kim Bjærre

Der er mindst to gode grunde til at investere i Dagens Tilbud: For det første er det en glimrende mulighed for at prøve Kronenbourgs fantastiske øl og for det andet er det god anledning til at besøge Bankeråt og opleve stedets unikke atmosfære. Dagens Tilbud giver dig 58% på et klippekort på 6 store Kronenbourg-fadøl - så inviter en ven eller tre ud og læg turen forbi Nansensgadekvarteret.

Bankeråt har været samlingspunktet i Nansensgade i 18 år, og når du træder ind af cafeens dør, fornemmer du straks hvorfor. Bankeråt har nemlig en helt unik stemning. I første omgang skyldes det nok den noget usædvanlige udsmykning med spejlmosaik på væggene og de udstoppede dyr, der står rundt omkring i lokalet. Men Bankeråt har også en særlig aura, der gør, at mange føler 'at det er lidt som at komme hjem'. Det skyldes stedets mange stamgæster og de ansatte, der behandler stedet, som var det deres andet hjem.

Bag baren finder du barchefen Mark. Han er snakkesaglig og går op i mad og drikke med liv og sjæl. Han står ofte og fifler med kaffemaskinen, og 'stemmer' den (så gennemløb og tryk sikrer den optimale kaffe), som var der tale om et musikinstrument.

Mange har bemærket, at der er et fransk islæt over Bankeråt, uden at kunne sætte fingeren på andet end den gode kaffe. Årsagen findes i, at stedet igennem de seneste 10 år har været drevet af fransk-fødte Jean-Yves.

Det franske islæt bliver nu yderligere forstærket da Carlsberg har valgt Bankeråt som én af ti cafeer, der skal relancere salget af Kronenbourg i København - hvilket blot understreger det faktum, at Bankeråt er en af Københavns mest populære cafeer.

Downtown guider til en tur i Nansensgadekvarteret

Bankeråt ligger i det hyggelige Nansensgadekvarter sammen med en række af byens bedste små forretninger og beværtninger. Hvis du alligevel er på Bankeråt for at smage en Kronenbourg, er det oplagt at prøve et par af de små steder. Lige over for Bankeråt ligger Galleri Schäfer, der er byens bedste trykker/galleri. Et stenkast længere nede af gaden ligger det hyggelige Nansensgade Antikvariat, der ikke kun sælger bøger men også har et forlag der trykker tidens fedeste titler. På Restaurant Pinxtos kan du få eksklusive vine og en ordentlig god tapas og når du er mæt kan du fortsætte til en af nattelivets klassikere Funchs Vinstue. Og når tømmermændende rammer er det altid godt med en formiddagskaffe på den nyåbnede Ellys Kaffebar.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.08.2010 til 20.10.2010.

Klippekortet skal afhentes på Bankeråt.Information

Man-fre: kl. 9.30-24.00

Weekend og helligdage: 
kl. 10.30-24.00

Køkkenet har åbent til: 
kl. 21.30

www.bankeraat.dk

Anmeldelser

Mitkbh.dk

"Udsmykningen bestående af dukkehoveder som lamper, udstoppede fuldt beklædte dyr og røde læber som pissoir, er anderledes og underholdene ... jeg prøvet deres E-Brunch, Afrique Wrap og Burger og synes det hele er super godt."

Set på mitkbh.dk

Carlsberg

"Kronenbourg 1664 udvikler en tæt vedholdende råhvid skumkrone. Øllet fremstår gyldent med et livligt spil af kulsyre. Kronenbourg 1664 dufter friskt og indbydende af solmodent korn med strejf af blomster fra den tilsatte Strisselspalt humle."

Set på www.carlsbergdanmark.dk

Aftalepart

Bankeråt
CVR: ??

Adresse

Ahlefeldtsgade 27-29
1359 KBH K
  • Bankeråt
    Bankeråt
    Ahlefeldtsgade 29
    1359 København K
Vælg variation
Vælg variation