suntan2.jpg
suntan1.jpg
suntan3.jpg

Bliv sommerklar med professionel spray-tan hos Tanning Danmark

249,- / 549,-
  • 55% rabat
  • Slutter om

Få 55 % på en professionel spray-tan plus et eksklusivt spray-tan produkt fra luksuriøse Tanning Danmark hos Lene Hansson Wellness Center

Et pift af sol

Skribent: Søren Folke Larsen

Tanning Danmark er topprofessionel spray-tan. Det luksuriøse sted drives af Signe Heindorf. Hun var en af de første, der begyndte at udføre spraytan/airbrush behandlinger i Danmark, og hun er stadig blandt de førende i landet. Hos Tanning Danmark kan du med et pift få den flotteste lækkerbrune sommerkulør uden at udsætte din krop for solens eller solariets farlige stråler. 

Tanning Danmark er ved at være et kendt brand i Danmark og har både været på TV2 og er for nyligt blevet anbefalet i Alt for Damerne. Desuden har de lavet hav af behandlinger i forbindelse med tv-optagelser, spillefilm, modeshows, musikvideoer og magasinforsider.

Den professionelle spray-tan hos Tanning Danmark giver dig naturlig, brun kulør uden, at det hverken lugter eller ser kunstigt ud. Efter kun én behandling hos Tanning Danmark, får du en farve, som havde du været 14 dage sydpå. og farven holder i 5-10 dage. Det er en sikker og sundere måde at holde sin hud lækker og solbrun på. Alle Tanning Danmarks produkter er allergivenlige, og som en lille bonus efterlader behandlingen også huden dejlig blød.

Den populære spray-tan fra That'so kan enten bruges til at forlænge farven efter en spray-tanbehandling eller hvis du ønsker en lækker solbrun kulør nemt og hurtigt. Du kan bruge den på hele kroppen fra top til tå og resultatet kan ses med det samme. Sprayen er udstyret med en speciel soft-dysse, som sikrer perfekt resultat uden striber og skjolder.

Spray-tan er nemt og enkelt. Selve behandlingen tager kun 15 minutter at udføre. Det eneste du skal gøre for at holde farven ved lige er at smøre bodylotion på huden. Således holder du en ensartet farve, mens farven aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub forkorter holdbarheden, men du kan forlænge den lækre sommerkulør ved at bruge en selvbrunerspray.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.04.2011 til 27.10.2011.

Max. 1000 værdibeviser til salg.

Bestil tid på www.tanningdanmark.dkInformation

Åbningstider:

Man-ons: 10-19

Tors: 10-20
Fre: 10-19
Lør: Efter aftale

Aftalepart

Tanning Danmark
CVR: ??
  • Tanning Danmark
    Holbergsgade 24
    1057 København K
Vælg variation
Vælg variation