aliyah_001.JPG
aliyah_002.JPG
aliyah_003.JPG
aliyah_004.JPG
aliyah_005.JPG
aliyah_006.JPG
aliyah_007.JPG
aliyah_008.JPG
aliyah_009.JPG

Forny dit klædeskab med et gavekort til eksklusive Butik Aliyah

299,- / 600,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Trænger din garderobe til forårsforfriskninger? Find dit næste musthave hos den trendy Butik Aliyah på Guldbergsgade. Betal 299,- og shop for 600 kr.

Elegant med kant

Skribent: Ditte Marie Krømmelbein Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen

Hos Butik Aliyah på Guldbergsgade finder du lækre kvalitetsmærkevare fra Danmark og udland og fra både nye og etablerede brands. Butikkens indehaver, Nadia, sætter en dyd i at holde sig ajour med tidens tendenser og forny sit sortiment med to nye mærker hver sæson.

For 4 år siden tog Nadia et karrierespring fra kemiker til butiksindehaver. 
"Jeg har bare noget med tøj, og det har jeg altid haft. Jeg er nok det, man kan kalde 'a fashion victim,'" fortæller hun. 

Hvert år er butikkens indehaver fast inventar ved diverse modeshows på modeugen i København, ligesom hun har kontakter til agenturer rundt om i verden. Her henter hun inspiration og opfanger de nyeste mærker og trends.

Lige nu fører Butik Aliyah blandt andet mærkerne Rützou, Stella Nova, Sacks, Humanoid, Epoque, Nue Notes, Lise Lindvig, Fly London, Creton, Laurence Dolige, Hazel, Simple T-shirt. Og de har alt fra lækre sommersandaler, eksklusive cardigans, fine silkeskjorter til fede skindjakker.

Stilen i Butik Aliyah er kendetegnet ved et chikt og feminint look. Sortimentet reflekterer Nadias personlige smag, som er klassisk & tidløs og elegant med kant. Ved siden af jobbet som butiksindehaver er Nadia ved at uddanne sig til Style Coach og giver dig rådgivning af høj kvalitet - både hvad angår snit, farver og tendenser i tiden. Fortæl hende om dine ønsker, og hun vil rådgive dig 100% med udgangspunkt i din personlige smag & stil.

Få et smugkig på forårets kollektion på butikkens hjemmeside. Et enkelt klik på ginen, og du er inde i Butik Aliyahs virtuelle univers.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.04.2011 til 31.08.2011.

Gælder ikke til smykker og udsalgsvarer.

Det er kun tilladt at bruge 1 værdibevis pr. vare, men man må gerne købe flere værdibeviser pr. person.Information

Åbningstider:

Tirs-ons: 10-18

Tors-fre: 12-19

Lør: 11-15

Anmeldelser

mitkbh.dk

"I Guldbergsgade ligger en perle af en butik - Butik Aliyah - hvor betjeningen er i top, og tøjet så lækkert, at man bare har lyst til det hele. Det er tit, jeg slår vejen forbi for lige at tjekke, om der er noget nyt på hylderne, som jeg bare ikke kan undvære. Skoene og smykkerne, som butikken også har, er supersmarte og til en rimelig pris. Helt klart et besøg værd!"

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

Aliyah
CVR: ??
  • Aliyah
    Guldbergsgade 20 kld.
    2200 København N
Vælg variation
Vælg variation