miami_002.JPG
miami_003.JPG
miami_004.JPG
miami_005.JPG

2 varme drikke og 2 stykker kage på Miami Café og Bar

70,- / 140,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 varme drikke og 2 stykker lækker kage til halv pris på den nyåbnede Miami Café og Bar beliggende på Gammeltorv i Indre By

En bar med plads til det hele

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Lad ikke dette tilbud glide fra dig. Den nyåbnede café og bar, Miami på Gammeltorv skal besøges. Udsøgt kaffe og lækker kage er kun lidt af det, det nye sted i midtbyen tilbyder. Miami Café og Bar kan det hele.

Om dagen er Miami en hyggelig indbydende café i lyse og varme farver. Om aften bliver der åbnet for første sal, lyset skruet ned og volumen op. Og så lokker vandpibe-loungen og det pulserende dansegulv med tilhørende cocktailbar - og alenlangt drinkskort.  

Men når den varme kakao med flødeskum eller den store café latte skal indtages, bør det helt sikkert gøres i stedets hyggelige gårdhave. Den er lavet i urban stil med rå vægge og paller som borde. Det er den perfekte storby-oase, når du får for meget  af shopping og Strøgets larm, stress og jag.

Chokolade- og gulerodskagen hos Miami er ligesom stedet i absolut top klasse. Kagerne kommer fra et af Københavns bedste konditorier, stykkerne er store og en gave til smagsløgene.

Miami Café og Bar har åbner hver dag kl. 15 og torsdag, fredag og lørdag begynder transformeringen til danseklub omkring kl. 19, og så kan der ellers danses igennem til klokken slår 5, solen står op og hanen galer.

Hvis du endnu ikke har lagt vejen forbi Miami Café og Bar, kan det kun anbefales. Dag såvel som nat!

Betingelser

  • Kan indløses fra 25.04.2011 til 25.10.2011.
??


Information

Åbningstider:

Søn - tors: 15 - 24

Fre og lør: 15 - 05

Aftalepart

Miami Café & Bar
CVR: ??
  • Miami Café & Bar
    Miami Café & Bar

    Gammeltorv 16
    
1457 København
Vælg variation
Vælg variation