fred_001.JPG
fred_002.JPG
fred_003.JPG
fred_004.JPG
fred_005.JPG
fred_006.JPG
fred_007.JPG
fred_008.JPG
fred_009.JPG
fred_010.JPG

Gavekort til legendariske tøjmærker hos Fred & The Legends

249,- / 500,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Fyld sommergarderoben med lækkert herretøj fra den populære tøjbutik Fred & The Legends på Frederiksberg. Shop for 500 kr. - du betaler kun 249 kr.

Legendernes tid er ikke forbi

Skribent: Christina Himmelev Carlsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Koncept bag Fred & The Legends startede i den oprindelige butik i Århus, men har siden spredt sig til Gammel Kongevej i København. Her har manden, der i sin tid sørgede for, at danskernes fik de legendariske Converse, nu åbnet sin tredje butik, der oser af personlighed.

Når du træder ind i tøjbutikken, får du med det samme fornemmelsen af den originalitet og historie, som har været fundamentet til konceptet hos Fred & The Legends. Poloer, som blandt andet Frank Hvam, Bent Fabricius Bjerre og Kronprinsen har svedt i under diverse tenniskampe, pryder væggene og understreger respekten for stærke individer samt konceptet om den personlige fortælling.

Netop historien bag er vigtig i Fred & The Legends, og det ses tydeligt på udvalget af tøj. For eksempel flyverjakkerne fra Alpha, som mange amerikanske præsidenter, Marilyn Monroe og Elvis har vist sig i gennem tiden.

Hos Fred & The Legends finder du lækkert herretøj fra mærker som Fred Perry, Alpha Industries, Jack Purcell, Original Penguin, 55DSL og mange flere. 

"Vi forsøger at få historie ind i et ellers historieløst samfund," fortæller indehaver Palle Rasmussen, der udover butikken på Gammel Kongevej ejer endnu en Fred & The Legends i Købehavn samt moderbutikken i Århus.

Palle Rasmussen fik i 1980'erne succes med at introducere Converse skoene i Danmark. Senere kom markedsføringen af Fred Perry - arbejderdrengen, der vandt tredobbelt Wimbledon - som Palle Rasmussen fik et nært, personligt forhold til.

Desuden er manden bag de legendariske Converse sko, Jack Purcell, også en personlighed, som er tæt knyttet til butikken - og det står klart for indehaver Palle Rasmussen, at den hurtige omskiftelige mode ikke erstatte de gamle originale mærker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.04.2011 til 23.07.2011.
Max. 1 værdibevis pr. person.


Information

Åbningstider:

Man-Tors: 11-17.30
Fre: 11-19
Lør: 10-14

Aftalepart

Fred & the Legends
CVR: ??
  • Fred & the Legends
    Fred & The Legends
    Gammel Kongevej 153

    1850 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation