cream1.jpg
cream3.jpg
cream12.jpg

Få silkebløde sommerben med en honningvoks hos Creampharmacy

120,- / 250,-
  • 52% rabat
  • Slutter om

Få silkebløde sommerben med en honningvoks hos populære Creampharmacy. Honningvoks er en skånsom økologisk behandling, der også er god til sart hud

Smukke og silkebløde sommerben med et økologisk honningsnuptag

Skribent: Wendy Beekhuis


Er du også så småt ved at hoppe i det lette forårstøj, hvor ankler og ben kommer til syne? Eller er du bare træt af de konstant stikkende hårstubbe på benene? Har du hverken tid eller energi til hele scenariet med barberskum, ladyshaver og andre remedier hver dag for at holde dine ben bløde og velplejede? Så er dagens tilbud lige noget for dig.

Så er et snart ved at være rigtig sommertid. Benene skal luftes i sommerkjolerne, og vi skal på stranden med veninderne. Måske har I allerede taget forskud på sommeren i de fantastiske påskedage, vi har haft? Der er dog ikke noget værre end at blive overrumplet af det gode vejr og skulle begrænse sig på grund af stikkende hårstubbe på benene (har jeg hørt...). Men med dagens tilbud har du mulighed for at komme under kyndig behandling hos de professionelle kosmetologer hos Creampharmacy, som giver dig en honningvoks af dine ben til halv pris.

Dagens tilbud gælder voksning af underbenene til og med knæene. Honningvoksen er en effektiv og plejende voks, som er skånsom mod huden. Behandlingen er derfor også velegnet til sart hud. Efterfølgende påføres benene en mild og lindrende lavendelcreme, der beroliger huden.

Behandlingen tager kun et kvarters tid, og resultatet holder i op til 3 uger. Hårene vokser efterfølgende meget blødere ud end ved barbering, og du undgår derfor de stikkende hårstubbe. Du får et holdbart resultat, som du kan nyde længe.

Uzma Elahi, der er indehaver af Creampharmacy, kalder sig selv for en rigtig beautymamma. Hun har været i branchen i mange år og rygtet om hendes evner går fra mund til mund - for en hjemmeside har hun ikke. Hun har over 18 års erfaring inden for skønhedsindustrien, er uddannet hudterapeut og har taget en masse kurser på institutter i Danmark og London. Så dine ben er i helt trygge hænder i Uzmas beautysalon.

Betingelser

  • Kan indløses fra 26.04.2011 til 31.12.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Bestil tid på tlf.: 29367569

Downtown.dk referencenummer skal oplyses ved tidsbestilling.Information

Åbningstider:

Man-tor 9-18

Fre 9-19

Lør 8-14

Aftalepart

Creampharmacy
CVR: ??

Adresse

Vesterbrogade 69
Kbh V
  • Creampharmacy
    Creampharmacy
    Vesterbrogade 69
    1620 København V
Vælg variation
Vælg variation