Kite_201.jpg
Kite_202.jpg
Kite_203.jpg

Kitesurfing i 5 timer med instruktør og udstyr på Sydvestpynten

599,- / 1.200,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Kitesurf i 5 timer med instruktør og udstyr på Amager – prøv en ny og spændende oplevelse!

En vild oplevelse du aldrig vil glemme

Skribent: Severin Hygum

Kitesurfing er en ekstremsport der de seneste år er steget kraftigt i popularitet, og det med god grund. Sporten kræver en del øvelse men er en fed og vild oplevelse når den grundlæggende teknik og sikkerhed er på plads. Har man en smule tålmodighed og balance er det en oplagt ting at afprøve sammen med én eller flere andre. Der er garanti for en anderledes, aktiv og udfordrende dag som giver et stimulerende afbræk fra hverdagen.

Tiden spildes ikke på ude Sydpynten hvor kurset finder sted. Efter 20 minutter er du allerede på vandet med en drage, og der er tale om 5 timers intensiv kitesurfing.

Til at starte med vil begyndere bruge en træningsdrage der er mindre og overfører mindre kraft fra vinden. Når man har fået en fornemmelse af teknikken med træningsdragen får man den nødvendige teori omkring sikkerhed og forholdsregler. Dette er også en vigtig ting for begyndere da den 'rigtige' drage som man bagefter kommer til at bruge er sjovere, men samtidig stiller den også højere krav til sikkerheden.

Når I er kommet i gang - man surfer oftest 4 personer samtidig - vil I blive introduceret til forskellige øvelser og teknikker som træner jeres sødygtighed med bræt og drage. Her begynder det at blive rigtig sjovt, og det er oplagt at hive en eller flere venner med ud og dele oplevelsen med.

Vil man gerne blive endnu bedre og have mere tid på vandet kan Downtown-medlemmer også købe flere 'klip' til kurset - naturligvis også til halv pris og med en besparelse på 600 kr.

Vi siger selv "ja tak" til tilbuddet og håber I også tør springe ud i det.

Betingelser

  • Kan indløses fra 23.04.2011 til 22.07.2011.

Max. 750 værdibeviser til salg.

Tid skal bestilles senest dagen inden på tlf.: 60625151 eller mail Kbh@KiteDanmark.dk.

Kurset foregår på Sydvestpynten på Amager, for enden af Kalvebodvej.Information

Åbningstider:

Kurset starter typisk kl. 9 på lørdage og søndage, og kl. 15 på hverdage.

Aftalepart

KiteDanmark
CVR: ??

Adresse

Boyesgade 5b, 5 th
Vælg variation
Vælg variation