fishnchicks_001.JPG
fishnchicks_002.JPG
fishnchicks_003.JPG
fishnchicks_004.JPG
fishnchicks_005.JPG
fishnchicks_006.JPG

50 % på 2 hjemmelavede fish'n'chips med drikkevarer

120,- / 240,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få 2 x hjemmelavede fish'n'chips med tilhørende drikkevarer hos nyåbnede Fish & Chix, der er centralt beliggende i hjertet af Kbh. på Kgs. Nytorv

Et stykke af England i hjertet af København

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-PetersenNår man skal gengive en af de mest stolte engelske traditioner skal det gøres ordentligt. Det gør nyåbnede Fish & Chix. Når du sidder ved det over 100 år gamle tårn på Kgs. Nytorv og nyder en stor omgang af deres fish 'n' chips, flyver tankerne hurtigt til London. Alt ved retten skal være så autentisk som muligt hos Fish & Chix. Så den er selvfølgelig pakket ind i 'avispapir', og der er mulighed for den traditionelle engelske tartar-dressing.

Det er Café Charlottenborg på Nyhavn, der står bag Fish & Chix. Stedets ejer synes, stedet var så egnet til fish'n'chips, at det bare måtte prøves. Han har tidligere selv boet i England i fire år, så det er ikke en fremmed ret for ham. Med dagens tilbud får du 2 x hjemmelavede portioner fish'n'chips, og du kan frit vælge mellem 2 fadøl (40 cl), kaffe eller sodavand (25 cl).

Fish & Chix viser, at fish'n'chips er en lækker spise, og derfor er alt ved retten naturligvis hjemmelavet. Det er ikke bare frisk fra fryseposen hos Fish & Chix
. Fisken er frisk fra havet og hjemme-friteret, kartoflerne er næsten nyopgravede og snittet til rustikke fritter, og mayonnaisen er hjemmerørt ligesom den traditionelle tartar-sovs.

Det bliver udelukkende brugt gode, friske råvarer, og fish'n'chips er en kvalitetsret hos Fish & Chix.

De første papirskræmmerhuse fyldt med lækker kvalitets-fish'n'chips bliver langet over disken fra tårnet på hjørnet af Kgs. Nytorv (krydset ved Store Kongensgade og Gothersgade) fra den 27. april og indtil videre sommeren ud.

Betingelser

  • Kan indløses fra 27.04.2011 til 28.06.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 1500 værdibeviser til salg.

Bemærk: kan først indløses fra d. 27. april.Information

Åbningstider:

Man-søn: 11-18

Aftalepart

Fish & Chix
CVR: ??
  • Fish & Chix
    Fish & Chix
    Kongens Nytorv 16F
    1050 København K
Vælg variation
Vælg variation