Få 50% på Guldbehandling på det rolige og stemningsfyldte Shanti Room i indre by - inkl. Gold Scrub og creme med 24 karat guldflager

Shanti tilfører hverdagen guld

Skribent: Anne Birkkjær Jacobsen

Foto: Kim Bjærre

Dagens Tilbud giver 50% på Guldbehandlingen på Shanti Room ved Trine Højgaard - den største luksus, du kan give din hud. Guldbehandlingen passer til alle hudtyper og har stærke anti-aging egenskaber. Behandlingen foregår trin for trin og flere af de produkter der anvendes indeholder 24 karat guld. Prøv den ultimative selvforkælelse eller giv den perfekte gave.

I Lavendelstræde i indre by ligger det eksklusive Shanti Room ved Trine Højgaard. Når du træder ind, mærker du roen der lægger sig over dig. Rummet er lyst og indbydende, og man fornemmer en bevidst fordeling imellem det rå og maskuline sammen med det yndige og feminine. Dette kommer til udtryk i valget af et loungemiljø, som er opbygget af rette linier, kombineret  med det levende skær af starinlys, buddhaer, blomster og et utal af farvestrålende puder.

Den gennemtænkte indretning i samspillet med farvekombinationerne giver dig en følelse af jordbundenhed og eksklusivitet, samtidig med at du træder ind i en anden verden. En verden hvor du kan slappe af og give slip, nyde forkælelsen og finde velvære. Du kommer ud på en rejse - sanseligt som eventyrligt.

Trine Højgaard har lært Guldbehandlingsteknikken under sin uddannelse i Indien. Den luksuriøse Guldbehandling har ingen eftervirkninger såsom rødmen i huden og efter behandlingen vil du opleve en opstramning af din hud, samt at din hud har fået glød og er mere smidig. I Indien har Trine desuden oplevet vigtigheden i at finde ro i sig selv. Hun finder det vigtigt at implementere shanti i vores hverdag, hvor vi på mange måder er bundet op i arbejde og planlægning, hvis symptomer kan udledes i stress. Denne fred deler Trine gerne med sine gæster i klinikken.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.08.2010 til 18.02.2011.

Bestil tid på 5050 5019

Kan anvendes onsdage, torsdage og lørdage.Information

Hjemmeside:

www.shantiroom.dk

Ønsker du at dele oplevelsen med en ven eller veninde, er det kun muligt ved samtidig at bestille Ayuvedisk yogamassage fra Shanti Room på downtown.dk d. 30 aug.

Anmeldelser

Shanti Room

"Shant iRoom er ren magi for sjælen. Shanti betyder INDRE RO & Vi vil gøre Vores bedste for, at netop du oplever den følelse ved at besøge Os i Vores rolige & stemningsfyldte lokaler i Lavendelstræde."

Set på shantiroom.dk

Aftalepart

Shanti Room
CVR: ??

Adresse

Lavendelstræde 5 3
1462 København K
  • Shanti Room
    Shanti Room
    Lavendelstræde 5-7
    Baghuset 3 sal
    1462 kbh k
Vælg variation
Vælg variation