jokeren.png

Livekoncert med Jokeren og Szhirley, 12-retters menu med vin & drinks på Skovriderkroen

995,- / 1.995,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Oplev ’Toppen af poppen’ på Skovriderkroen lige ud til Øresunds kyst - få en 12-retters menu med vin og drinks + intim livekoncert med Jokeren & Szhirley

Cozy late night dining og koncert ud til Øresunds smukke kyst

Skribent: Julie Vibe Michelsen


På en af Strandvejens bedste adresser i det smukke Charlottenlund finder du Skovriderkroen - lige ved Øresunds smukke kyst. Det fantastiske gamle hus fra 1937 danner rammen om mange hyggelige og fashionable jet-set-arrangementer. Giv dine venner eller din kæreste en anderledes "once in a lifetime"-oplevelse og inviter på middag, koncert, hygge og fest fredag den 29. april fra kl. 20.30.

Arrangementet har overskriften "Hjemme hos .." - netop for at indikere at dette er hyggeligt og nede på jorden. Solisterne, som er ingen ringere end Szhirley og Jokeren, har sat turnékufferten i entreen. De vil efter en musikalsk sludder med værten Master Fatman fortolke og synge hinandens yndlingssange, ligesom det er kendt fra TV2-sucessen 'Toppen af poppen.' 

Det hele slutter af med en brag af en koncert leveret af Jokeren og Szhirley.

Menuerne som serveres denne aften har sine rødder i det klassiske franske og danske køkken. Det er ærlig mad tilberedt med kærlighed og brug af de bedste råvarer. I får fornøjelsen af kokkens magiske evner, som serveres som en flydende langbordsmenu.

God mad og gode koncerter bliver endnu bedre, når den akkompagneres af den rigtige vin, de helt korrekt mixede drinks og smukke omgivelser.

Helt eksklusivt inviteres I også til en afterparty kl. 24, der kun er for Downtown-medlemmer, hvor kunstnerne også vil være tilstede og feste med.

Lad bilen blive hjemme. Fra Nørreport til Skovriderkroen er 8 kilometer, og på en forårsdag er det ofte hurtigere og hyggeligere at tage cyklen gennem Hellerup og op langs kysten. Bus 14 går fra Rådhuspladsen lige til døren.

God fredag aften

Betingelser

  • Kan indløses fra 29.04.2011 til 28.07.2011.

Max. 220 værdibeviser til salg.

Arrangementet finder sted fredag d. 29 april og begynder 20.30

Fri Cocktails og vin frem til kl. 24.00

Afterparty efter kl. 24 specielt for Downtown-medlemmer med kunstnerne.

Bus 14 går fra Rådhuspladsen lige til døren.Information

??

Anmeldelser

Kysseguiden.dk

"Beliggenheden med udsigt over Øresund er helt unik, og om sommeren er der mange mennesker på deres hyggelige terasse… Om sommeren er der mulighed for en dejlig gå-tur langs vandet."

Set på kysseguiden.dk

Presswire.dk

"Skovriderkroen har det det hele - dejlig atmosfære, fantastisk beliggenhed, dygtige folk og skønne lokaler."

Set på www.presswire.dk

Godadgang.dk

"Skovriderkroen er et Brasserie og en restaurant beliggende på Strandvejen i Charlottenlund, nær strand og skov. Men stadig kun 15 min. fra Kongens Nytorv.
Et kompromisløst internationalt køkken og et kæmpe udvalg af vine fra hele verden til moderate priser. Professionel service i en fantastisk stemningsfuld og uformel atmosfære er hvad man kan forvente af et besøg på Skovriderkroen".

Set på www.godadgang.dk

Aftalepart

Skovriderkroen
CVR: ??
  • Skovriderkroen
    Skovriderkroen
    Strandvejen 235
    2920 Charlottenlund 
Vælg variation
Vælg variation