takemehome_001.JPG
takemehome_002.JPG
takemehome_003.JPG
takemehome_004.JPG
takemehome_005.JPG
takemehome_006.JPG
takemehome_007.JPG

5 x lækker økologisk take away middagsmad for 2 pers.

220,- / 440,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl dig selv med 5 x super lækker, sund og mættende økologisk take away-middagsmad til 2 pers. fra den lille perle TAKE ME HOME på Nordre Fasanvej

En perle på Nordre Fasanvej

Skribent: Sabina Marie Elton

Foto: Alexander Banck-Petersen


På Nordre Fasanvej åbnede i marts i år en lille perle, som du ikke kan gå ubemærket forbi. Stedet hedder TAKE ME HOME og leverer finpolerede måltidsløsninger til dig, der har travlt i hverdagen, men som samtidig ønsker at afslutte dagen på kvalitetsbevidst vis. TAKE ME HOME leverer løsningen på problemet: Hvad skal vi spise til middag?

Med dagens tilbud til TAKE ME HOME får du et klippekort til 5 x super lækker, sund, frisk og mættende økologisk take away-middagsmad til 2 personer, der er lige til at varme op og servere. Foruden de to populære retter Grøntsagskarry med kylling og Tomatsauce med lammekødboller er der hver uge en ny middagsoplevelse på menuen (f.eks. Chili con carne eller Pastinaksuppe med bagte rødbeder).

Man kan spise retterne, som de er, eller kombinere med lidt ekstra tilbehør, som bulgur, ris, pasta, en grøn salat og/eller et lækkert brød. TAKE ME HOME byder også på delikate og selvfølgelig økologiske luksussides såsom hummus, persillepesto og chilichutney, man kan købe som ekstra guf til middagsretterne.

Stedet er ejet og drevet af John Danielsson, en højst kvalitetsbevidst og ambitiøs kok og produktudvikler med hjertet det rette sted - nemlig i kødgryderne (og grøntsagsgryderne).
John Danielsson kan bryste sig af mere end 10 års erfaring fra restauranter rundt omkring i verden, herunder anmelderroste og velrenommerede Aquavit på Manhatten, New York. John Danielsson har desuden været produktudvikler for Aarstiderne, med hvem han fortsat har et tæt samarbejde.

Alle grøntsager der anvendes i middagsretterne hos TAKE ME HOME er fra økologisk dyrkning. Men alt andet er også økologisk. Selv plasticemballagen som middagsretterne serveres i, er af genanvendeligt og biologisk nedbrydeligt materiale. Derudover er maden altid frisklavet og selvfølgelig lavet fra bunden uden den mindste smule tilsætningsstoffer eller konservering.

Så det er bare om at mæske sig. Personligt glæder jeg mig helt vildt og kan ligefrem høre middagsretterne hviske: TAKE ME HOME!

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.04.2011 til 21.10.2011.
Max. 250 værdibeviser til salg.


Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre 14-19

Lør 10-16

www.take-me-home.dk

Anmeldelser

www.take-me-home.dk

"Med TAKE ME HOME vil jeg kombinere den erfaring jeg har fra restaurationsbranchen med min uddannelse som produktudvikler. TAKE ME HOME fremstiller produkter på samme måde som en restaurant, men leverer til kunden gennem salg fra butikken og en gros. Produkterne er enkle og gennemtænkte og løser et helt dagligdags problem hjemme hos folk: Hvad skal vi spise til middag?"

Set på www.take-me-home.dk

Aftalepart

Take me home
CVR: ??
  • Take me home
    Nordre Fasanvej 162
    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation