ligro_001.JPG
ligro_002.JPG
ligro_003.JPG
ligro_004.JPG
ligro_005.JPG
ligro_006.JPG
ligro_007.JPG
ligro_008.JPG
ligro_009.JPG
ligro_010.jpg

Få en skræddersyet lysløsning hos Ligro Lighting


399,- / 1.600,-
  • 75% rabat
  • Slutter om

Ligro Lighting er de dygtigste til skræddersyede lysløsninger, og nu tilbyder de 1½ time lysrådgivning. Oplev lys i hjemmet på en helt ny måde 


Miljøbevidste & skræddersyede lysløsninger hos Ligro

Skribent:
Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen

Downtown tilbyder eksklusivt 1½ time rådgivning hos lyseksperterne Ligro Lighting. De har leveret intelligente og miljøbevidste lysløsninger siden 1982 og var de første herhjemme med LED-lys. Ligro er eksperter i skræddersyede løsninger, og de har lavet projekter for blandt andet Statens Museum for Kunst, Metro Kbh, Nordisk Film biografer, Tivoli, billedhuggeren Bjørn Nørgaard og over 80.000 private hjem.

Alle har forskelligt lysbehov, og med dagens tilbud får du hjælp til, hvad der er den optimale lysløsning for dig. Det kan både være indenfor og udenfor, i hele huset eller med udgangspunkt i ét værelse. Du medbringer blot plantegningen, hvorefter du får en personlig & professionel vejledning. Der markeres placering, typer af lamper, tændinger, lysdæmpere, tekniske løsninger m.v., ligesom Ligro også fokuserer på miljøspørgsmål, drift og vedligeholdelse.

"Mange mennesker bruger penge på en elektriker, og alligevel får de ikke det, de ønsker. Vi indgår en dialog, hvor vi finder ud af, hvad der er bedst for dig, og hvad du har af muligheder. Du får det præcis, som du vil have det," siger Yossi Maman, der er anerkendt lysdesigner og direktør hos Ligro Lighting.
Mangler du nye belysningsformer til et krævende projekt? Mangler du en helt speciel belysning? Eller kender du slet ikke dine lysbehov? Dagens tilbud er en unik chance for at få professionel rådgivning hos Danmarks førende lyseksperter. Oplev, hvad det rigtige lys kan gøre for din bolig.

Betingelser

  • Kan indløses fra 20.04.2011 til 19.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Tidsbestilling via telefon: 4032 3818/4020 1662 eller mail: ym@ligro.dk/th@ligro.dkInformation

??

Aftalepart

Ligro
CVR: ??
  • Ligro
    Jyllingevej 171

    2610 Rødovre

Vælg variation
Vælg variation