Fair Fælled Special: 2 for 1 på lækker økologisk chili con carne eller økologisk Ginger Baby Cocktail fra Soupanaturals bod. Gælder til weekendens Fair Fælled Festival - Dagens Tilbud er non-profit

Fair Fælled Festival

Skribent: Paw Grabowski

 

Dagens Tilbud giver dig 2 for 1 på økologisk chili con carne eller Ginger Baby Cocktail til weekendens Fair Fælled Festival. Dagens Tilbud er non-profit og er lavet i sammarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke og Soupanatural. Ved køb af Dagens Tilbud skal du medbringe værdibeviset på print. Værdibeviset sendes til din mail og er nemt at printe ud.

Fair Fælled er måske den hyggeligste velgørende festival i byen. Nicolai, der deltager med Soupanaturals bod, forklarer, at alle der kommer er interesserede i boderne og i Fair Fælleds velgørende projekt, og han tilføjer, at det er som én stor, hyggelig picnic i Fælledparken.

I denne weekend er det fjerde år i træk, at Mellemfolkeligt Samvirke afholder Fair Fælled Festival i Fælledparken. Sidste års festival havde 20.000 besøgende og genererede et overskud på 300.000 kr., der blev givet til Mellemfolkeligt Samvirkes projekt med bomuldsbønder i Zimbabwe.

Den hyggelige festival foregår hele dagen, og programmet har noget for enhver smag. Fair Fælled har 3 scener og 18 bands, 25 boder med fairtradevarer og mad samt debatter og en række underholdene events. Koncerterne og de mange events og debatter er gratis, mens overskuddet på alle de økologiske- og fairtrade-varer går til samme projekt som sidste år.

Lørdag kan du bl.a høre eksperimenterende rock fra Slaraffenland eller en af bagmændene fra den anderkendte og anderledes kunstnergruppe The Yes Men fortælle om, hvordan man får verdens ledere og pressen til at lytte. Børnene kan more sig med produktionskollektivet Überlyd som i dagens anledning tager Chapper med, der især er kendt fra forskellige børneprogrammer i fjernsynet. Søndag byder bl.a. på Tegneseriebeats, hvor der vil blive tegnet til DJ M.Dejean's beats samt gedigen rock fra Setting Son. Begge dage vil der være øko-kaffesmagning, debatter og Fair Film på festivallens kaffebar.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.08.2010 til 22.08.2010.

Kan kun indløses under Fair Fælled Festival i Fælledparken lørdag d. 21 og søndag d. 22.

Du skal medbringe værdibeviset på print. Værdibeviset sendes til din mail og er nemt at printe ud.Information

Åbningstider og hjemmeside:

Lørdag d. 21 og søndag d. 22.

www.ms.dk/fair

Klik her for Fair Fælled program

Anmeldelser

AOK

"Når Mellemfolkeligt Samvirke har fokus på fair trade, og for tredje år inviterer til Fair Fælled Festival, så er det fordi, retfærdig handel er vigtig for at fremme fattige menneskers adgang til indflydelse på eget liv."

Set på aok.dk

Aftalepart

Fair Faelled
CVR: ??
  • Fair Faelled
    Fælledparken
    2100 København Ø
Vælg variation
Vælg variation