Frisor.jpg
emote_002.JPG
vask.jpg
emote_003.JPG
emote_005.JPG
emote_006.JPG

Herreklip og hårkur hos emote eksklusive i Nørregade

298,- / 629,-
  • 53% rabat
  • Slutter om

Bliv forårsklar med en lækker herreklipning og en plejende hårkur hos emote exclusive - en ægte velværeoase på Nørregade i hjertet af København

Lækker klipning i luksuriøse omgivelser

Skribent: Wendy Beekhuis

Den kombinerede skønhedsklinik og frisør emote exclusive byder dig velkommen til 235 kvadratmeter stressfri zone og inviterer dig indenfor i velvære-oasen. Her får du med dagens tilbud en herreklipning, en fugtgivende hårkur fra Schwarzkopfs grønne serie samt en dejlig hovedbundsmassage.

Emote exclusive er et professionel team af selvstændige frisører. Salonen åbnede i Rådhusstræde i 2001 og kunne i 2008 byde velkommen i nye, større eksklusive lokaler på Nørregade 47. Lækre italienske møbler, en hyggelig pejs og indbydende, lyse lokaler danner de luksuriøse rammer om emote eksklusive.

Emote exclusive samarbejder med de øvrige professionelle behandlere i huset, så her kan man i unikke omgivelser stresse af og forkæle sig selv fra top til tå. Emote eksklusive er nemlig en multisalon - et behandlerfællesskab, der byder på en kropsterapeut, en kosmetolog, frisører og en negletekniker.

Hos frisørerne hos emote exclusive er der god tid til dig - og dine behov er i centrum. Du starter nemlig med en snak med frisøren om, hvad du kunne tænke dig. Og selvfølgelig får du det look, du ønsker. "Det er vigtigt for mig at skabe en helhed, hvor både trends og personlighed hænger sammen," fortæller Mette Tornsberg, en af salonens tre dygtige frisører.

Dit hår er helt sikkert i trygge hænder hos emote eksklusive. Frisørerne har alle mange års erfaringer inden for faget og har fra start holdt deres kreativitet ved lige med kurser i ind- og udland.

Betingelser

  • Kan indløses fra 19.04.2011 til 21.07.2011.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 33 32 74 07 eller online på www.emote.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Man-Fre: 9-18

Lør: 9-16

Søn: Lukket

www.emote.dk

Aftalepart

Emote Frisør
CVR: ??
  • Emote Frisør
    Emote Exclusive

    Nørregade 47

    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation