dame1.jpg
herre1.jpg
dame2.jpg
herre3.jpg
dame3.jpg
herre4.jpg
BARITO_20klynge_20grafik.jpg

57% på solbriller fra BARITO

298,- / 695,-
 • 57% rabat
 • Slutter om

Få 57% på solbriller fra det trendy danske mærke BARITO og gå sommeren i møde med en kvalitets-accessory, som fremhæver din personlighed

BARITO - in your face

Skribent: Julie Vibe Michelsen

Da BARITO i 2004 lancerede deres første kollektion af solbriller, blev de med det samme en stor succes hos forbrugerne. Lige siden har de formået at bibeholde deres status som high end-fashionbrand på niveau med de største internationale mærker - bare til meget mere overkommelige priser. Ambitionerne er høje, og det kommer til udtryk i alt fra indpakning til udseende og kvalitet.

BARITO er lynhurtige til at spotte tidens tendenser og betragtes som innovative og trendsættende på accessoryscenen. De designer både fashionable, klassiske, hippe og mere eksperimenterende solbriller og har igennem tiden arbejdet med mange forskellige styles, kollektioner og trends.

Modellerne Ottenheim og Simon er både klassiske og trendy og passer perfekt til storbymennesket, som elsker at følge med i tidens nyeste trends og tendenser. Ottenheim kan vælges i sort (model A) eller brun (model B), og Simon kan vælges i sort (model A) eller hvid (model B).

BARITO har desuden skabt en CELEBRITY-linje, hvor forskellige kendisser har været inde over designet - lige fra Søs Fenger til Kenneth Carlsen.

BARITO sælger deres populære solbriller i hele Skandinavien og udvalgte lande i Europa.

Betingelser

 • Kan indløses fra 20.04.2011 til 19.07.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-tor: 10-18

Aftalepart

BARITO, Designs of Copenhagen
CVR: 31786746

Adresse

Flæsketorvet 54-56
1711 KBH V
 • BARITO, Designs of Copenhagen
  Showroom
  BARITO, Designs of Copenhagen
  Vesterbrogade 63, 1. sal
  1620 København V
Vælg variation
Vælg variation