Boblende søndag på Skovridderkroen
Skribent: Søren Folke Larsen
Foto: Uffe Kongsted
Konceptet "Champagne on a Sunday" har huseret i indre København i
mange år. Nu er det rykket til det elegante Brasserie Bisous i
Skovridderkroen i Charlottenlund. Men det gør absolut ikke
arrangementet mindre vildt. I år kickstartes det hele nemlig med en
overdådig 9-retters menu med indlagte underholdningsoverraskelser,
inden de fede DJ's i Champain Crew spiller op til party!
"Champagne on a sunday" har efterhånden eksisteret 5-6 år, og
blev i sin tid opfundet fordi København manglede kvalitet og udbud
i nattelivet om søndagen. Målet var den gang at skabe en
tilbagelænet natklub, hvor fokus var lagt på velsmagende boblende
drikke, cocktails og ikke mindst musikken.
Det er Champain Crew (LP Støvring - kendt fra P3 - Sus Love
& Dom G), der står for at vende plader denne aften, lige som de
har gjort mange søndage før. Pop, rock, electro, hiphop og alle
andre genrer er repræsenterede. Kort sagt - de tager det bedste fra
alle genrer og ryster det sammen til én stor boblende musikalsk
cocktail.
Desuden aflægger Adam Duvå Hall (kendt fra Formiddagen med Adam
og Sara på P3) visit ved DJ-pulten i løbet af aftenen.
En ting er den musikalske menu. Noget andet, men mindst lige så
vigtig, er den kulinariske. Med Brasserie Bisous som ramme for
arrangementet, åbner der sig nye muligheder i smagsoplevelserne.
Inden festen er der linet en fantastisk madoplevelse op:
3 forretter:
Moules marinière med sprøde urter (marinerede muslinger)
Grillede tigerrejer med grønne asparges og
champagne-vinagret
Rimet laks hertil rygeost creme og brunoise af agurk
3 hovedretter:
Grillet oksefilet serveret med klassisk salat caprese
Bagt helleflynder med glaserede spæde karotter
Unghanebryst serveret på saute af spidskål og ærter
Hertil nye danske kartofler
Og 3 desserter:
Europæiske gårdoste hertil grillet rugbrød og syltet &
sødt
Rabarber trifli med makroner og vaniljecreme
Chokoladefondant med jordbærsalat
Til maden får du naturligvis bobler og perler.
Hele dette overflødighedshorn af festivitas kan kun opleves søndag
den 24. april på Brasserie Bisous og du kan roligt feste til langt
ud på natten - mandag er en helligdag.
Har du allerede taget kød ud af fryseren, og gerne vil springe
maden over, kan du købe billet udelukkende til festen her