rei_20ki_201.jpg
rei_20ki_202.jpg
rei_20ki_203.jpg
rei_20ki_204.jpg

Få 1 time i velvære-himlen hos Rei-ki på Vesterbro

325,- / 650,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Forkæl dig selv med 1 time afslappende helhedsmassage hos Rei-ki. Oplev den blide behandlingsform, der er stressforløsende og virker afspændende

Nyd en stressfri time med helhedsmassage

Skribent: 
Linda Østergaard


Læg dig tilrette på briksen i det hyggelige og indbydende lokale i klinikken på Vesterbro og føl behandler Christine Støvrings nøjagtige tryk og stræk, som løsner og lindrer. Helhedsmassagen er en succesfuld behandlingsform, hvis du lider af for eksempel stress. Din krop slapper fuldstændig af, og den får tid til at restituere, så den igen når sit max.

Den blide helhedsmassage er en afslappende og forløsende oplevelse, hvor alt fra top til tå bliver masseret igennem med blide tryk og lange stræk. Massagen giver dig en helt ny og hidtil ukendt følelse af velvære, ro og balance, og den minder ikke om nogen anden massageform, du tidligere har prøvet.

"Med helhedsmassagen får du en stressfri time, hvor du er i fokus, og du bliver fuldstændig løsnet op og afspændt," siger Christine Støvring.

Hos Rei-ki er du i trygge hænder, og du får en professionel og personlig behandling. Navnet Rei-ki betyder 'universel livsenergi,' og det er den energi, som indehaver Christine Støvring ønsker at hjælpe dig med at genfinde. Christine Støvring har over 17 års erfaring og er uddannet psykoterapeut, healer og har læst Psychology & Sociology ved University of Bath i England.

Dagens tilbud kan benyttes af både mænd og kvinder.

Betingelser

  • Kan indløses fra 18.04.2011 til 18.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 300 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 22 27 24 79
 eller via mail: info@rei-ki.dkInformation

Åbningstider & hjemmeside:

Alle dage: 8-20

www.rei-ki.dk

Aftalepart

Rei-ki
CVR: 27784976

Adresse

Stenosgade 9, st. th
1616 KBH K
  • Rei-ki
    Hece
    Stenosgade 9, st. th.
    1616 København V
Vælg variation
Vælg variation