hudplejeklinikken_003.JPG
Wax_001.jpg
hudplejeklinikken_007.JPG
hudplejeklinikken_008.JPG
kropskompagniet_201.jpg

Bliv sommerklar med silkebløde ben hos Hudplejeklinikken

122,- / 245,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få silkebløde sommerben med en honningvoks hos den populære Hudplejeklinikken. Det er en skånsom behandling, der også er velegnet til sart hud

En ægte win-win situation

Skribent: Sabina Marie Elton

Foto: Alexander Banck-Petersen


Hvad gør vi, når det farverige og fortryllende forår sænker sit lune legeme ned over os alle, og vi vil ud i det grønne, men pludseligt kommer i tanke om vores ben, der i vinterens lange løb både er blevet støvede og langhårede? Vi skynder os selvfølgelig ned til Hudplejeklinikken i hjertet af Frederiksberg og får gjort vores ben sommerklar og silkebløde med en honningvoks.

Dagens tilbud gælder voksning af underbenene til og med knæene. Honningvoksen er en effektiv og plejende voks, som er skånsom mod huden. Behandlingen er derfor også velegnet til sart hud. Behandlingen tager en halv times tid, og resultatet holder i op til 3 uger. Hårene vokser efterfølgende meget blødere ud end ved barbering, og du undgår derfor de stikkende hårstubbe. Det anbefales at hårene er udvokset cirka ½ cm inden behandlingen. Desuden er det en fordel at peele sin hud (anvende bodyscrub på benene) inden voksning for at optimere resultatet.

Hudplejeklinikken åbnede for 14 år siden af kosmetolog Helle Svendsen. Stemningen er hyggelig og varm, og man føler sig straks velkommen blandt det smilende og imødekommende personale.

Hos Hudplejeklinikken får du en fantastisk oplevelse, den bedste professionelle behandling samt gode råd og vejledning. Du og dine - snart sommerklar og silkebløde - ben er derfor i gode hænder hos Helle Svendsen og hendes kolleger.

Du får et holdbart resultat, du kan nyde længe. Det er en fornøjelse, der kræver mindre tid, men holder længere. Det er en ægte win-win situation.

Betingelser

  • Kan indløses fra 16.04.2011 til 15.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 500 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 33 25 36 32Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 9.30-17.30
Tors: 9.30-18.30
Lør: 9.30-14
Søn: Lukket

www.hudplejeklinikken-clarins.dk

Aftalepart

Hudplejeklinikken Clarins
CVR: ??

Adresse

Lundtoftevej 61
Lyngby
  • Hudplejeklinikken Clarins
    Hudplejeklinikken
    Gammel Kongevej 176
    1850 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation