herrernesmagasin_001.JPG
herrernesmagasin_002.JPG
herrernesmagasin_003.JPG
herrernesmagasin_004.JPG
herrernesmagasin_005.JPG
herrernesmagasin_006.JPG
herrernesmagasin_007.JPG
herrernesmagasin_008.JPG
herrernesmagasin_009.JPG
herrernesmagasin_010.JPG

Få friske forårsklæder fra Herrernes Magasin

399,- / 800,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Få et værdibevis på 800 kr. til Herrernes Magasin på Nørregade i Indre By. Tag ind og find dit nye luksus-outfit. Du skal kun betale 399 kroner

Ol' Skool - So cool

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Bancke-Petersen


Som navnet antyder har Herrernes Magasin hentet inspiration fra den kvindelige pendant Damernes Magasin i den elskede tv-klassiker Matador. Og ifølge ejeren, David Krarup, kan førstemanden i butikken også have visse ligheder med fiktionens Hr. Schwann.

Herrernes Magasin ligger i den gamle C. A. Reitzel Boghandel, der blev grundlagt for snart 200 år siden. De gamle lokaler danner den perfekte ramme om den elegante butik. Selvom butikken kan virke meget "high society," er det ifølge indehaveren ikke tilfældet.

"Her er højt til loftet. Vi har forsøgt at lave et rigtigt herreværelse med bløde lædermøbler, fadøl i baglokalet og whisky på flygelet. Vi vil gerne kunne sælge tøj til alle lige fra ministeren til tømmersvenden. Det er høj stil til rimelige priser," siger David Krarup, som har solgt tøj gennem de sidste 13 år.

Butikken har alt til den kræsne gentleman lige fra hverdags-jakkesættet til galla-pingvinen. Og den gode stil, der med sikkerhed kan få dig i kridthuset hos svigermekanikken eller imponere daten, er ikke fremmed for indehaveren.

"Jeg har altid haft denne stil. Jeg siger: Ol' Skool - so cool. For jeg synes, det er cool at gå klædt 'gammeldags'," siger David Krarup.

Der er altså helt styr på stilen hos Herrernes Magasin, og du kan også få hjælp til at binde den perfekte butterfly, hvis du bruger dit værdibevis på den hippe accessory.

Butikken fører følgende mærker: Van Gils, Hugo Boss, Philipsons, Lundströms, Cavaliere, Cerutti og selvfølgelig også mærket som gavebeviset gælder til John Henric.

Betingelser

  • Kan indløses fra 15.04.2011 til 15.10.2011.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Gavekortet gælder kun til produkter fra John Henric.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-fre: 14 -18

Lør: 10-15

www.davidk.dk

Anmeldelser

mitkbh.dk

"Det er herre-ekvipering af den gamle skole. Der er en del jakkesæts på stængerne og det virker til, at der ofte udskiftes i modellerne. Det er egentligt ret billigt, og han er meget korrekt og service-orienteret. Helt spøjst at møde en betjening i indre København, som ikke pr. definition syntes at kunden er en spade. (…) han ved noget om et moderne snit, selvom forretningen umiddelbart virker meget klassisk.
Kan godt anbefales. Man er i sikre hænder."

Set på MitKBH.dk

Aftalepart

Herrernes Magasin
CVR: ??
  • Herrernes Magasin
    Herrernes Magasin by David K
    
Nørregade 20
    1165 København K
Vælg variation
Vælg variation