thecave_001.JPG
thecave_002.JPG
thecave_003.JPG
thecave_004.JPG
thecave_005.JPG
thecave_006.JPG
thecave_007.JPG
thecave_008.JPG
thecave_009.JPG

5 retters luksusmenu hos Restaurant Cave

162,- / 325,-
  • 50% rabat
  • Slutter om

Halv pris på lækker 5-retters luksusmenu på den autentiske indiske Restaurant Cave i indre København

Smag Indien med et drys af Europa

Skribent: Søren Folke Larsen

Foto: Alexander Banck-Petersen


Den indiske Restaurant Cave på Store Kongensgade i hjertet af København er ejet og styret af to brødre, der begge har en stor passion for indisk madkultur. Chefkokken har mere end 25 års erfaring med indisk gourmet og kreerer lækre, velsmagende og farvestrålende retter.

Restaurant Cave er placeret i kælderplan, og når du træder ind, bliver du mødt af et varmt og hyggeligt lokale. Gennem de små vinduer kan du ane travlheden ude på gaden, men ellers er det som om tiden hernede er sat lidt ned i tempo. Eksotiske fisk i et stort akvarium glider roligt igennem vandet og sender dine tanker mod varmere himmelstrøg, mens det søde personale tager imod din bestilling.

Hvis du vil have en mere autentisk oplevelse, kan du også nyde din middag i den flotte Mongul Lounge - også kaldet "Det kongelige rum". Loungen er indrettet i traditionel indisk stil. Flotte og farverige stoffer i loftet, indisk importeret interiør, store bløde stole og hyggelig dæmpet belysning.

Restaurant Cave udfordrer de gamle indiske opskrifter og traditioner. Det handler for dem om ikke at sidde fast i det traditionelle indiske, men om hele tiden at udvikle, prøve nyt og gøre bedre. Det gør de blandt andet ved at inkorporere små europæiske tvist - og på den måde tage det bedste fra de to verdener, som de kender.

Chefkokken skaber retter og menuer, der kombinerer indiske ingredienser, friske råvarer og indiske madlavningsteknikker med et europæisk design, der frembringer en karakteristisk fantastisk smag. For at få den gode smag frem i maden, kværner de selv deres krydderier.

Menukortet skifter regelmæssigt, da årstiderne er med til at bestemme, hvilke råvarer, der er bedst - og dermed automatisk giver dig nye smagsoplevelser fra gang til gang.

Betingelser

  • Kan indløses fra 14.04.2011 til 01.08.2011.

Tilbuddet gælder for 1 person.

Bordbestilling påkrævet: Det er vigtigt, at du oplyser, at du har købt din menu gennem Downtown, inden du bestiller bord.

Bestil bord på tlf.: 32209445Information

Åbningstider & hjemmeside:

Søndag - torsdag: 17 - 23

Fredag og lørdag: 17 - 24

Køkkenet lukker 1 time før

www.restaurantcave.dk

Anmeldelser

aok.dk

"Rigtig god mad med et elegant lille twist på alle retter, der gør nydelsen fuldendt. F.eks. Kardemomme i Créme Brûleen eller kokos i salaten. Det nordindiske køkken med en passende anelse moderne fusion."

Set på aok.dk

dethitter.dk

"Rigtig hyggelig atmosfære. Sødt personale der varetager dig. Maden er rigtig god, ikke for stærk men lige tilpas krydret. Det er ikke sidste gang jeg kommer derned."

Set på detHitter.dk

Aftalepart

Restaurant Cave
CVR: 33151837

Adresse

Storekongensgade 72
København K
  • Restaurant Cave
    Restaurant Cave
    Store Kongensgade 72

    1264 København K
Vælg variation
Vælg variation