52% på medlemsskab til Empire Bio’s rabatklub - Klub Empire

Join The Club

Af David H. Péronard

Dagens Tilbud er ikke blot ét, men en mangfoldighed af muligheder i byens hippeste, hyggelige kvarter, Nørrebro. Med Klub Empire tilbyder Empire Bio og over halvtreds butikker, restauranter og venues i det charmerende brokvarter alle de fede ting først, billigst eller mest eksklusivt. Så join the club.

Alle elsker Empire Bio - Nørrebro'ernes lokale biograf, der ligger lunt i skødet af Elmegade-kvarteret. En fredelig oase afskærmet fra larm og ballade. Her er der siden 2001 blevet vist film i de fire (snart fem) sale, der for et århundrede siden rummede den navnkundige Jernstøberiet Smith, Mygind & Hüttemeiers produktion af smålokomotiver. Nyligere er lokalerne blevet anvendt af et reklameproduktionsselskab, hvilket kontorets sminkerumslamper hver dag minder biografens fem dedikerede fuldtidsmedarbjedere om.

Klub Empire afspejler biografens intention om at samle hele Nørrebro. Den skal skabe nye initiativer mellem områdets forretninger  - og servere det hele med alle tænkelige fordele. Først og fremmest tilbyder Klub Empire selvfølgelig sine medlemmer fast rabatpris på samtlige af biografens filmvisninger, og klubben har altid nye filmrelaterede særarrangementer på programmet - det være sig foredrag, koncerter eller brunchygge. Men derudover kan klubbens pt. 57 samarbejdspartnere tilbyde rabatter på stort set alt hvad Nørrebro har på paletten - fra sushi og yoga til teateroplevelser og designersmykker. Naboen Rust er naturligvis også med i klubben, og smider både rabatter og en månedlig gratis koncert oven i kasketten.

Klub Empires mangfoldighed af tilbud bidrager nu på fjerde år til Nørrebros fortsatte opblomstring som bydel - og du er hermed inviteret til at nyde blomsterne.

Betingelser

  • Kan indløses fra 21.05.2010 til 20.08.2010.

Ingen betingelserInformation

Anmeldelser

AOK

"Empire er Nørrebros premierebiograf, og her bliver der satset på hygge, komfort og kvalitet. Det betyder blandt andet, at alle sæderne har dobbelte armlæn, og at bageste række i hver af de fire sale er 'kysserækken' med dobbeltsæder."

Set på aok.dk

mitkbh.dk

"Bare den bedste bio, uden sammenligning."

Set på mitkbh.dk

Aftalepart

Empire Bio
CVR: ??

Adresse

Guldbergsgade 29 F
2200 København N
  • Empire Bio
    Empire Bio
    Guldbergsgade 29 F
    2200 Kbh. N
Vælg variation
Vælg variation