hof_001.JPG
hof_002.JPG
hof_003.JPG
hof_004.JPG
hof_005.JPG
hof_006.JPG
hof_007.JPG
hof_008.JPG
hof_009.JPG

Få en modeklip & hårkur hos House of Waldorf


298,- / 748,-
  • 60% rabat
  • Slutter om

Giv dit hår en lækker forårsklipning og plejende hårkur hos frisør House of Waldorf, der er centralt beliggende i nye, lækre lokaler på Frederiksberg

Få en fantastisk frisøroplevelse hos House of Waldorf

Skribent: 
Linda Østergaard

Foto: Alexander Banck-Petersen


Læn dig tilbage i stolen og giv dig god tid til at nyde House of Waldorfs store og smukke omgivelser, mens du bliver klippet af salonens professionelle og rutinerede frisører, som er opdateret på de sidste nye hårtrends. Kom under kyndig behandling hos House of Waldorf med dagens tilbud og få en lækker klipning og fugtgivende hårkur fra det eksklusive Philip B.

Hos frisørsalonen House of Waldorf er de specialister i styling - og de klipper og styler, så dit hår harmonerer med dit ansigt. De erfarne frisører er på kursus med jævne mellemrum og følger derfor med i alle de nye trends og teknikker. Det er vigtigt at være bevidst om dit hårs muligheder, og hos House of Waldorf kan det imødekommende personale altid hjælpe med gode råd og komme med forslag til, hvad der passer til lige netop dig.

House of Waldorf er kendt for sine kompetente frisører samt de lækre og lyse lokaler, der ligger centralt på Frederiksberg. De luksuriøse omgivelser bidrager til den gode helhedsoplevelse, som emmer af overskud og god tid til den enkelte kunde.

"Frisørerne hos House of Waldorf er godt rustet til at give den allerbedste vejledning. Det er en fryd og fornøjelse at se, hvor lidt der egentlig skal til for at ændre et menneskes udseende og dermed muligheder. Når jeg går hjem, er det med et smil - jeg ved nemlig, at vi gør en stor forskel. Jeg føler bestemt også, at vores kunder går ud af døren med en lethed og et smil, som de ikke havde, da de kom," siger indehaver Charlotte Elsted.

Und dig selv en fabelagtig frisørforkælelse hos den velrenommerede frisørsalon House of Waldorf. Her lytter personalet til dine behov, og du får naturligvis det look, du ønsker.

Betingelser

  • Kan indløses fra 13.04.2011 til 31.07.2012.

Max. 1 værdibevis pr. person.

Max. 400 værdibeviser til salg.

Bestil tid på tlf.: 35 36 35 62.Information

Åbningstider & hjemmeside:

Man-ons: 9-17

Tors: 9-19

Fre: 9-18

Lør-søn: lukket

www.houseofwaldorf.dk

Aftalepart

House of Waldorf
CVR: 31627303

Adresse

dalgas Boulevard 59
Kbh
  • House of Waldorf
    House of Waldorf

    Dalgas Boulevard 59

    2000 Frederiksberg
Vælg variation
Vælg variation